Monday, February 26, 2024

JKJAV yang dihormati, Penyelesaian PERCUMA dan Mudah untuk Memperbaiki Laman Pendaftaran Vaksin ada kenapa nak bayar- pakdin.my

Project Fair Shot Cloudflare‘ diumumkan pada Januari tahun ini untuk membantu menyelesaikan masalah yang tepat ini dan diberikan secara PERCUMA kepada kerajaan, perbandaran, hospital dan organisasi untuk menggunakan sistem untuk pendaftaran ruang menunggu dan pendaftaran vaksin.”

Saya faham, semua orang kecewa setelah menghabiskan satu petang untuk masuk ke laman pendaftaran sukarela Astra Zeneca hari ini, hanya untuk mengetahui bahawa ia ditutup hampir selepas satu jam – dengan sebilangan kecil daripada kita benar-benar berjaya membuat janji temu. (petunjuk: kami cukup yakin tidak semua slot dipenuhi, jadi harap dapat dibuka kembali segera setelah masalah backend diperbaiki).

Media sosial sudah menjadi hangat dengan netizen yang tidak puas hati kerana mereka tidak berjaya mendapat janji temu, dan salah menyalahkan sudah bermula. Pelayan (server) semestinya tidak cukup kapasiti untuk menangani beban. Captcha digunakan untuk melindungi laman web dari bot, walaupun biasanya efisien, tetapi ianya tidak di bina untuk menangani lonjakan besar dalam trafik pengguna. Dari tetapan Cloudflare yang salah dikonfigurasi, hingga kesalahan kebenaran CORS, semua yang mungkin salah menjadi salah. Tanya mana-mana pembangun web dan mereka akan memberitahu anda, yang diperlukan hanyalah satu kesalahan konfigurasi mudah untuk menghantar aplikasi yang banyak dimuatkan mengalami kegagalan, dan sudah pasti ini yang berlaku hari ini.

Tetapi ini bukan usaha komersial, atau tergesa-gesa untuk mendapatkan tiket untuk konsert rock yang habis terjual. Ini mengenai pengedaran vaksin yang berpotensi menyelamatkan nyawa pada saat memerlukan, jadi orang ramai tidak akan memikirkan apa yang salah, kelemahan reka bentuk atau berapa banyak wang yang telah dilaburkan untuk mendapatkan ini dan siapa yang harus dipersalahkan. Sebaliknya, orang ramai akan mencadangkan jalan keluar untuk menyelesaikan masalah ini secepat mungkin, agar semua orang dapat janji temu vaksinasi mereka tanpa rasa kecewa lagi.

Project ‘Fair Shot Cloudflare‘ diumumkan pada Januari tahun ini untuk membantu menyelesaikan masalah yang tepat ini dan diberikan secara percuma kepada kerajaan, perbandaran, hospital dan organisasi untuk menggunakan sistem untuk pendaftaran ruang menunggu dan pendaftaran vaksin. Oleh kerana laman web pendaftaran vaksinasi https://vaksincovid.gov.my/ sudah ada di infrastruktur Cloudflare, semua yang perlu dilakukan adalah mendaftar untuk ‘Project Fair Shot‘, dan sistem akan digunakan tanpa memerlukan sebarang pengekodan tambahan.

Sistem giliran secara maya akan menjimatkan masa berjam-jam membina semula laman pendaftaran, dan juga mengelakkan keperluan mempertingkatkan dan tambahan pelayan (server). Ini juga akan menjimatkan banyak masa, dan memastikan bahawa janji temu vaksinasi dapat diedarkan dengan adil tanpa mengecewakan mereka yang sukarela mendaftar untuk mendapatkan vaksin secara sukarela.

UtamaBERITAJKJAV yang dihormati, Penyelesaian PERCUMA dan Mudah untuk Memperbaiki Laman Pendaftaran Vaksin...

Ikuti kami di: FACEBOOK | INSTAGRAM | META | X | TIKTOK | YOUTUBE

POPULAR