DAP-IMIGRAN YG BIADAP - pakdin.my

2010010-dap-anti-islam

Apabila EXCO Selangor yg terdiri drp DAP berlaku biadap, tak salah jika kita juga membalas kebiadapan DAP dgn mengatakan bahawa DAP ini adalah imigran yg biadap. Kenapa DAP perlu sibuk2 mengenai urusan hal ehwal amalan dalam agama Islam ? Kenapa perlu DAP tunjuk pandai dan berlagak spt merekalah lebih tahu mengenai amalan agama Islam dan adat resam orang Melayu? Pernahkah orang Melayu mengajar DAP untuk berkhitan? Kenapa DAP tidak pandai menghormati agama dan budaya Melayu ? Kenapa DAP begitu kurang ajar dan keterlaluan dalam soal-soal hal ehwal agama, budaya dan kebajikan Melayu? Kenapa perlu DAP menjadi penasihat agama kpd Pakatan Haramjadah ini? Kenapa DAP perlu jadi perosak dan pemusnah kpd keharmonian perpaduan kaum dan agama? Kenapa perlu DAP menjadi punca kpd kemarahan orang Melayu? Kenapa DAP amat gemar dan suka kpd perkara-perkara yg menyalahi dan melanggar kesopanan dan kesusilaan agama dan budaya Melayu?

Masih belum cukupkah lagi dengan kebebasan meminum arak dan kilang arak serta tempat2 arak di Selangor dan seluruh Malaysia malah seluruh dunia sehingga IBU KPD SEGALA MAKSIAT ini DAP pertuhankan dan promosikan yg bakal menjahanmkan seluruh lapisan masyarakat Malaysia!

Apakah nilai-nilai murni dan bersih yg DAP perjuangkan selama ini? Sejak 2 tahun selepas PRU 12 , DAP nampaknya lebih berusaha untuk menghapuskan bukan sahaja DEB dan hak keistimewaan Melayu tetapi agama dan budaya Melayu itu sendiri.

DAP berani berlaku biadap kerana adanya PKR & PAS yg menyokong setiap KEBIADAPAN mereka termasuklah semua dan segala MELAYU yg mabok kepayang kpd PKR & PAS termasuklah segala yg berekor panjang, berlidah cabang, bersisik, bertaring dan berbulu seluruh badan yg sukakan pokok pisang.

Oleh itu, setiap undi kpd PKR & PAS adalah undi kepada kemusnahan agama Islam, kesucian agama Islam, budaya Islam, nilai-nilai murni Islam dan penghapusan etnik budaya Melayu. DAP mahu Melayu jadi bangsat dan hina. Sesiapa yg mengundi PKR & PAS dan masih menyokong PKR & PAS, sokongan dan undi anda itu adalah saham-saham anda bagi siksa kubur, padang mahsyar dan tiket ke ‘sorga’ Dajal.

UTAMAPOLITIKDAP-IMIGRAN YG BIADAP

Kongsi Berita

Swipe kiri - kanan untuk berita sebelum & selanjutnya
Implement swipe gesture in Angular application | by Milan Perovic | Medium