Maybank: 158088200693
PayPal: [email protected]

Sumbangan untuk membiayai portal ini: Maybank: 158088200693 PayPal: [email protected]

[VIDEO] Wanita Thailand membunuh teman lelakinya yang kejam di hadapan seorang sami - pakdin.my

[VIDEO] Wanita Thailand membunuh teman lelakinya yang kejam di hadapan seorang sami - pakdin.my

Seorang wanita yang sering dikasari kekasihnya berkata dia menembak dan membunuh teman lelakinya di hadapan seorang sami kerana dia tidak tahan lagi dengan keganasannya.

Wanita berusia 40 tahun itu, Tharinya, menembak teman lelakinya, Supornchai, juga 40, beberapa kali ke dada dan perut ketika dia sedang menghulurkan makanan kepada seorang sami di hadapan kedainya di Pasar Si Moom Mueng di wilayah Pathum Thani, dekat Bangkok.

Polis telah dipanggil ke tempat kejadian dan menangkap wanita itu dan merampas pistol yang digunakannya, pistol CZ 9 milimeter, bersama peluru. Lelaki itu mempunyai dua kesan tembakan di perut dan dua lagi di dadanya.

Tharinya memberitahu polis pasangan itu telah bersama selama empat tahun tetapi belum berkahwin dan tidak mempunyai anak. Teman wanita itu mengaku dia menembak teman lelakinya kerana dia tidak tahan lagi dengan penderaan dan dikasari.

Lelaki itu mengugutnya kekasihnya itu buat kali terakhir pada hari dia menembaknya. Tharinya mengaku dia mahu membunuh diri dengan pistol yang sama, tetapi seorang wanita, Lao berusia 27 tahun yang bekerja di kedai itu merampasnya daripada tangannya sebelum dia sempat berbuat demikian.

Lao memberitahu, Supornchai sedang menghulurkan makanan kepada seorang sami dan ditembak di hadapan sami.

Polis belum mendakwa wanita itu lagi tetapi mengikut Kesalahan Menyebabkan Kematian, Seksyen 288: Sesiapa yang membunuh orang lain, akan dihukum mati atau dipenjarakan selama 15 hingga 20 tahun.

Dia juga mungkin menghadapi pertuduhan tambahan Kesalahan Menyebabkan Kematian, Seksyen 289, yang mengakibatkan hukuman mati kerana dia juga merancang pembunuhan itu sebelum melakukannya.

Berkaitan

Mesti baca