MENGUNDI PKR = TIKET SORGA DAJAL. - pakdin.my

Sudah berkali-kali diperingatkan dan berkali-kali di bantah, namun Pakatan Haramjadah ini masih meneruskan agenda penghapusan budaya toleransi, menghormati dan perpaduan warga Malaysia dengan di sokong kuat oleh PKR & PAS sebuah parti Ajaran Sesat.

Fahaman DAP mengenai kebebasan dan hak mengamalkan budaya ternyata lebih cenderung kepada BUDAYA NEGATIF dan NILA-NILAI DESTRUKTIF TOTAL. Tiada langsung nilai-nilai dan unsur-unsur AMAR MA’RUF NAHI MUNKAR KHILAF-FATT LGE dan SURAT AURA’ NGA ,  tiada kesopanan dan kesusilaan malah sedikit habuk ketamddunan murni pun tiada diamalkan oleh DAP.

Di segi sosial kemasyarakatn, DAP lebih cenderung kpd KEBEBASAN MUTLAK dan HAK MUTLAK yg berlandasakan kepada NAFSU AMMARAH, HEWANI SYAITHANI drp Amar ma’ruf nahi munkar. Bagi DAP, amar ma’ruf nahi munkar adalah manusia itu berlaku ma’ruf bila dibebaskan kecenderungan sifat hewaniyyah dan syaithoniyah yg mengatasi INSANIYYAH.

DAP menyokong penoh kepada hak-hak yg berlawanan dgn sifat INSANIYYAH MANUSIAWI. Ini akan melahirkan lebih banyak MANUSIA SETAN & MANUSIA HEWAN drp MANUSIA INSAN.

Kepimpinan DAP hanya membawa kpd mekarnya budaya MANUSIA HEWANI & MANUSIA SYAITHONI dan bukan MANUSIA INSANI. Hanya budaya MANUSIA INSANI yg dpt memakmurkan negara ini dan keadilan dilaksanakan kpd semua.

Semua ahli sosiologis Barat pun mempercayai bahawa kemakmuran dan keadilan masyarakat dpt ditegakkan dan dilaksanakan apabila BUDAYA MANUSIA INSANI yg bersifat INSANIYYAH MANUSIAWI itu dimekarkan dan dikembangkan.

Mereka juga percaya kpd nilai-nilai burok dan tabiat-tabiat yg merosakkan masyarakat spt tabiat minum arak, berjudi, pelacuran dan maksiat seks-bebas serta pergaulan bebas tanpa batas dan nilai-nilai murni.

Apakah DAP mahu melahirkan generasi dan warisan keturunan warga Malaysia yg hilang kewarasan, kemanusiaan dan kebaikan yg dpt mengujudkan persekitaran sihat bagi kemakmuran dan keadilan berakar umbi dlm setiap perbuatan dan pemikiran warga Malaysia?

Tolaklah DAP, kerana warga Malaysia yg berbilang agama & bangsa tidak memerlukan DAP!

UTAMAPOLITIKMENGUNDI PKR = TIKET SORGA DAJAL.

Kongsi Berita

Previous article
Next article

Swipe kiri - kanan untuk berita sebelum & selanjutnya
Implement swipe gesture in Angular application | by Milan Perovic | Medium