Maybank: 158088200693
PayPal: [email protected]

Tertembak diri sendiri semasa menari di pub Hat Yai - pakdin.my

Tertembak diri sendiri semasa menari di pub Hat Yai - pakdin.my

HAT YAI: Kira-kira seratus pengunjung pub lari menyelamatkan diri dari tempat hiburan terkenal di Hat Yai awal Ahad 13 Ogos 2023 selepas pistol automatik 9mm yang dibawa oleh seorang pelanggan secara tidak sengaja meletup, menyebabkan peluru mengenai kaki kirinya.

Kejadian berlaku kira-kira 1.30 pagi di Nectar Pub di Jalan Chuti-anusorn di bandar Hat Yai. Polis Hat Yai bergegas ke pub untuk menyiasat.

Niran Suwan-in, 31, pengunjung pub yang secara tidak sengaja melepaskan tembakan, cedera di kaki kiri. Dia dimasukkan ke Hospital Hat Yai untuk rawatan.

Siasatan polis mendapati bahawa Niran adalah antara kumpulan besar daripada kira-kira 30 pelanggan yang membuat tempahan dalam talian.Dia mengunnjungi kelab tersebut bersama kumpulan empat lelaki dan tiga wanita di satu meja.

Semasa beliau menari mengikut muzik, pistol automatik 9mm yang dibawanya di dalam poket seluarnya secara tidak sengaja tertembak dan peluru mengenainya di kaki kirinya.

Tembakan menyebabkan semua pengunjung pub panik. Mereka bergegas ke luar pub, yang ditutupserta merta untuk keselamatan.

Polis mendapati pistol itu didaftarkansecara sah. Bagaimanapun, mereka sedang menyiasat bagaimana Encik Niran boleh memasuki pub dengan membawa senjata.

BACA juga:

Berkaitan

Mesti baca