YAHUDI PERINTAH DUNIA GUNA PROKSI, KINI MAHATHIR ADALAH PROKSI ITU

Bagaimana keindahan dunia politik, sang kawan boleh jadi musuh dan sang musuh boleh jadi kawan dan inilah yang terlihat di hadapan mata kita.

Politik bukan untuk kebaikan atau keburukan, Politik adalah untuk capai matlamat.

Jika sudah suka kepada seseorang individu, jahat macam mana pun dia tetap akan disukai, begitulah yang kita boleh lihat terhadap Anwar Ibrahim.

Pada satu waktu dahulu, sebaik sahaja Anwar Ibrahim mengalami mata yang lebam, ketika wartawan bertanya kepada Tun Mahathir, jawapan awal yang diberi adalah “berkemungkinan dia menumbuk dirinya sendiri”.

Namun selepas siasatan didapati dia ditumbuk oleh seorang Ketua Polis yang akhirnya memohon maaf.

Terlalu benci Tun Mahathir kepada Anwar sebagai penggangu matlamatnya.

Kemudian Tun Mahathir mendidik rakyat Malaysia supaya menjauhi Anwar kerana Tun M “hendak duduk dekat pun takut nak beralih belakang pun tak berani” dengan Anwar.

Itulah politik. Yang hendak dilakukan lebih penting dari apa yang pernah berlaku.

Satu waktu dahulu Perdana Menteri Malaysia ketika itu Tun Mahathir Mohamad, mengejutkan seluruh dunia apa bila berkata “jews rules the world by proxies” pada tahun 2003.

Bukan calang calang orang berani berkata sedemikian selain mereka yang terpilih sahaja.

Maka seluruh rakyat Malaysia terutamanya umat Islam begitu bangga dan gembira mendengar kata kata yang keluar dari mulut mantan Perdana Menteri itu.

Seorang wartawan bernama Texe Mars menyatakan akibat dari kata kata itu, maka Israel dan Yahudi membida masa untuk membalas dendam.

Maka Texe Marrs menulis :

Jews Seek Revenge

“And so the Jews, who are proven to be insanely methodical and coldly calculating in seeking revenge, could naturally be expected to attack and punish Malaysia. It was only a matter of time and opportunity.

Earlier this year, Malaysia experienced the first round of Israel’s hateful revenge. Malaysian Airliner Flight MH370 went off the radar; all passengers and crew presumed dead. The plane vanished somewhere near the Indian Ocean.

Soon intelligence agents began to leak rumors. Only the United States, most certainly chief ally and proxy of Israel, could have done this evil deed. But, why? Some whispered their belief that the airliner had been hijacked electronically by the U.S. and taken to nearby Diego Garcia, a Top Secret U.S. military site.”

Maka dilaporkan oleh beliau , kejatuhan MH370 kononnya adalah pembalasan dendam yang ditunggu atas keceluparan mulut Tun Mahathir , namun pelaksanaan dendam mengambil masa dan kesempatan dapat dilakukan di waktu DS Najib menjadi Perdana Menteri.

Itu kisah lampau yang ditanggung oleh PM waktu ini.

Kini semuanya sudah terbalik 360 darjah. Kesemua yang Tun Mahathir benci dan meluat telah di jilatnya semula.

Ia dilakukan kerana mahu mencapai matlamat peribadinya.

Jika satu waktu dahulu dikata kan Tun Mahathir meminjam nama sahabatnya George Soros untuk menyelamatkan batang tengkoknya kerana kecuaian ekonomi negara setelah kehilangan berpuluh billion pada Forex , kini dia perlu membalas jasa sahabat Yahudinya itu.

Seperti sejarah penjilatan Mahathir yang sedia ada dimana dia menjilat kahaknya untuk Anwar Ibrahim dan DAP.

Maka apa salahnya juga menambahkan tabungan kahak dengan menjilat Soros, bangsa Yahudi yang dulu Mahathir katakan “jews rule the world by proxies”.

Jika ketika itu proksi Yahudi dikenal pasti oleh Mahathir sebagai Anwar Ibrahim, kini watak itu dipikul sendiri oleh Tun Mahathir.

Terlalu jelas Soros membiayai kempen  BERSIH melalui OSF nya dan kini apabila Mahathir mengesahkan akan memakai baju kuning BERSIH , maka nyata sekali Mahathir sudah menjadi proksi kepada “Jews” yang dia sering laungkan dahulu.

Bolehlah dikatakan Mahathir membalas jasa, pada hubungan sulit mereka sekian lama.

Kebencian dan kesukaan Mahathir kepada sesuatu atau seseorang tidak pernah kekal , ia dilihat dari sudut matlamat sahaja.

Jika beruntung membenci pada waktu itu, maka di bencilah oleh dia, jika waktu perlu menggunakannya, maka dia akan sanggup datang mengadap tanpa sedikit pun rasa malu, kerana apalah ada pada malu setebal kulit muka berbanding dengan matlamat kepada benda yang dikejarnya.

Kini nyata dan sah Soros di belakang BERSIH , dan Majlis Peguam serta Malaysiakini juga sah mengaku memakan dedak Soros, jadi apabila orang sepert Tun M turut sama , apa panggilan yang layak untuk mereka yang duduk sekandang selain pembelot dan petualang,

Pada tanggal 19 November nanti sebaik sah sahaja Tun Mahathir ada bersama BERSIH , maka telah gugur taraf negarawan daripada nya dan tercatit pula gelaran sebagai “The Bangsat One”.

Bagi yang menyokong Soros seorang Yahudi beragenda, apa lagi yang lebih layak untuk digelar selain dari menggelar Mahathir sebagai proksi Yahudi.

Lawan Islamophobia antara matlamat Soros peruntuk RM54 bilion

Facebook Comments

BERKAITAN

Kategori:

TERKINI

[Video] Meteorologi sahkan fenomena awan bergaris di Kota Kinabalu ialah ‘garis badai’

KOTA KINABALU: Fenomena awan bergaris panjang di Kota Kinabalu awal pagi tadi sehingga beberapa gambar mengenainya tular di media sosial disahkan sebagai ‘garis badai’. Menurut...

BN Ampang tolak kerjasama dengan Zuraida, PBM

Naib Ketua Umno Ampang memaklumkan hanya calon dari BN sahaja akan disokong di Ampang bagi menghadapi PRU15. Bantahan itu dibuat menerusi kain rentang...

[Video] Pemandu cedera, lori simen dipandu langgar 2 rumah

TANJUNG MALIM: Dua rumah rosak selepas sebuah lori muatan simen dipercayai mengalami kerosakan brek terbabas melanggar rumah terbabit di Taman Bernam, dekat sini, pagi...

Pulau Batu Putih: Tun M tahu penemuan 3 bukti baharu- Apandi

BEKAS Peguam Negara, Tan Sri Mohamed Apandi Ali membidas bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad yang membiarkan Pulau Batu Putih terlepas begitu saja. Sedangkan...

Padah benarkan pelajar perempuan ambil gambar tanpa baju

Guru seni wanita, 41, dipecat selepas membiarkan pelajar berusia 15 tahun bergambar TANPA BAJU dan murid lain membuat simulasi melancap dan memegang botol alkohol...

Kesesakan LRT: PH melalak dan merapu sembang fasal dasar pengangkutan awam, rakyat teraniaya

Korang nak tahu tak fasal LRT 3 yang dijangka dirasmikan dan digunapakai tahun 2023 nanti actually tersasar dari jadual asal sepatutnya tahun 2020 dah...

Gol pelik punca Selangor diratah JDT

Ketua jurulatih Selangor FC, Michael Feichtenbeiner menyifatkan dua gol pada awal permainan yang dijaringkan Johor Darul Ta'zim (JDT) mematahkan semangat pemainnya hingga diratah 1-5...

[Video] Jalan sesak akibat Kemalangan 2 lori terbalik di KM 425.7 (arah utara) PLUS Utara di antara Bukit Beruntung & Bukit Tagar.

Kejadian berlaku kira-kira jam 10 pagi di KM425.7 (arah utara) Lebuhraya Plus diantara Bukit Beruntung ke Bukit Tagar. Kesesakan berlaku sejauh 18 kilometer dari Rawang...

Syed Saddiq mempergunakan nama ibu bapa untuk berbohong?

Syed Saddiq didakwa mengeluarkan wang tunai RM1.12 juta secara tidak jujur daripada akaun bank PPBM untuk kegunaan sendiri. Daripada situ, dia menggunakan RM100k untuk membeli...