Tower M baru akan menghasilkan dana perang yang besar untuk PPBM - pakdin.my

#MahathirBapakPenyamun #MahathirBapakKroni #KerajaanTomato #MalaysiaMemilih

……………
Mereka akan terus menggunakan isu 1MDB bagi melindungi kegiatan menyapu duit rakyat.
……………

Pasaran saham Malaysia terus turun dan merudum. Tetapi kerajaan tidak menyokong pasaran saham seperti pada masa lalu.

Mereka akan membiarkan pasaran turun serendah mungkin dan kemudian Daim dan gengnya seperti Vincent Tan, dan sebagainya, akan bergerak untuk membeli semua saham. Mereka akan membuat berpuluh-puluh bilion dari pasaran saham semata-mata kerana apabila mereka menyapu saham, pasaran akan naik senula.

Oleh itu, berhati-hati di pasaran saham dan lihat apa yang berlaku.

Dalam pada itu, sementara mereka merompak berbilion-bilion wang pembayar cukai, mereka akan terus bercakap mengenai 1MDB setiap hari untuk tempoh dua tahun akan datang atau mungkin lebih lebih lama.

Tetapi berapa banyak yang sebenarnya dicuri dari 1MDB tidak cukup jelas tetapi angka antara RM50 bilion dan RM42 juta telah dipetik.

Perdana menteri sebelum ini, Najib Tun Razak, telah didakwa hanya RM42 juta manakala kerajaan mengatakan lebih banyak dakwaan dan sentiasa meningkat.

Sama ada mereka maksudkan Najib menghadapi lebih banyak dajwaan atau lebih ramai orang yang akan dikenakan belum jelas pada masa ini.

Tetapi mereka akan terus memberitahu kami Perompak Besar 1MDB adalah kira-kira RM50 bilion sementara mereka mendakwa Najib hanya RM42 juta dan, walaupun begitu, mereka menghadapi kesukaran dalam CUBAAN untuk mereka membuktikannya.

UTAMAEKONOMITower M baru akan menghasilkan dana perang yang besar untuk PPBM

Kongsi Berita

Swipe kiri - kanan untuk berita sebelum & selanjutnya
Implement swipe gesture in Angular application | by Milan Perovic | Medium