Ketika Islam sedang dihimpit, Saluran Tv atas nama Islam sebar perkara fitnah dan dedah keaiban sesama Islam - pakdin.my

Rahmatan Lil alamin ke atau itu kah bentuk dakwah dengan menyiarkan perkara berunsur buruk sangka dan memfitnah serta mengaibkan sesama agama? Inikah #MalaysiaBaharuYangLiberal

Jangan kerana mengejar rating kita tidak mendapat Rahmat allah.

………………………

- Advertisement -

Anda hanya perlu menonton TV AlHijrah untuk faham bagaimana Pakatan Harapan dan kelompok Islam liberal telah mengkorupkan Islam.

Dari sebuah stesen televisyen yang ditubuhkan untuk mengembangkan dakwah Islam ia telah bertukar kepada stesen televisyen yang bergosip dan membuat dakwaan semberono.

TV AlHijrah bukan sahaja merendah nilai kewartawanan Malaysia, malah memalukan Islam apabila membenarkan tetamunya membuat tuduhan yang tidak dapat disahkan benar ke atas muslim lain.

Tetamu tersebut juga bukanlah ada kredebiliti pun, ramai tahu dia kaki lalok dan pernah mengamuk kerana terlebih ambil dadah.

Elok tukarlah nama stesen TV AlHijrah kepada TV An-nar atau TV Al-Lalok @ Al Sikkir.

Ab Jalil Backer

Rahmatan Lil alamin ke atau itu kah bentuk dakwah dengan menyiarkan perkara berunsur buruk sangka dan memfitnah serta mengaibkan sesama agama?

Jangan kerana mengejar rating kita tidak mendapat Rahmat allah.

UTAMAGAYA HIDUPAGAMAKetika Islam sedang dihimpit, Saluran Tv atas nama Islam sebar perkara fitnah...

Kongsi Berita

Swipe kiri - kanan untuk berita sebelum & selanjutnya
Implement swipe gesture in Angular application | by Milan Perovic | Medium