Friday, February 23, 2024

Semakin hampir dengan Kebenaran, Tunku Mahkota Johor- pakdin.my

Petikan dari Facebook Tunku Mahkota Johor [1]

“Memaklumkan kepada Pemerintah Tertinggi Angkatan Tentera Malaysia, Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang DiPertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah ibni Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta’in Billah. Semakin hampir dengan Kebenaran…”

DYAM Mejar Jeneral Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim, Tunku Mahkota Johor

———

” Briefing the Supreme Commander of the Armed Forces of Malaysia, Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang DiPertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah ibni Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta’in Billah. Closer to the Truth…”

HRH Major General Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim, Crown Prince of Johor

………

Komentar pengunjung:

DAULAT TUANKU

Perlanggaran Yang Amat ketara dari segi perlembangaan UEC, Statut Rom, Projek Persekutuan membelakangi Sultan Johor dan Rukun Negara, selepas PH peroleh kemenangan.

Rakyat dihiburkan dengan Penghinaan terhadap agama islam agama persekutuan, ada bangsa menghina YDPA tidak menghormati raja-raja berpelembagaan, isu besar kes Adib tidak diambil berat dan segala fitnah dan penipuan hal ehwal negara dan isu tabung haji yanh tidak begitu jelas pengurusan kewangan orang islam diberi jawatan ceo kepada non muslim

………..
Rujukan:

[1] Semakin hampir dengan Kebenaran…
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2217013051949446&id=2083565825294170

UtamaPOLITIKSemakin hampir dengan Kebenaran, Tunku Mahkota Johor

Ikuti kami di: FACEBOOK | INSTAGRAM | META | X | TIKTOK | YOUTUBE

POPULAR