Cucu Mahathir, Othman Mirzan Bangga Tidur Dengan Anjing Kesayangan

Nama cucu kesayangan Pengerusi Parti Pribumi Bersatu Malaysia Tun Dr Mahathir Mohamad ini adalah Othman Bin Mirzan.  Beliau dengan penuh angkuh dan bongkak memuat naik gambar beliau tidur bersama anjing-anjing kesayangan dengan kapsyen “All my bitches love me” dalam lama instagram yang dikongsikan secara umum.

Inikah gaya hidup orang Melayu yang beragama Islam? Kita diharamkan menyentuh anjing yang merupakan najis mughallazah kecuali dalam beberapa kondisi tertentu. Memelihara anjing dan tidur bersama najis berat tersebut bukan kondisi yang dibenarkan dalam Islam.

Oleh itu jangan memanipulasikan agama Islam untuk menghalalkan gaya hidup bersama anjing-anjing anda.

Bapanya yang bernama Mirzan pernah dikaitkan dengan pembelian kilang arak  San Miguel Corp di Filipina. Makciknya  yang bernama Marina Mahathir sering dikaitkan dengan kebebasan seksual Lesbian, Gay, Biseksual dan Transgender(LGBT).

Datuknya pula Mahathir dikatakan cuba berlagak bagaikan malaikat apabila mendakwa orang yang menunaikan haji sah melalui 1MDB adalah haram.

Othman Mirzan yang sering memaparkan gaya hidup mewah dalam laman sosial beliau kini memalukan rakyat Malaysia dengan status terbaru beliau tersebut. Anda seolah-olah bukan seorang Melayu yang beragama Islam. – PRU14.TV

324
Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Latif Ali
Guest

yg ni cam mana

Norfa Baker
Guest

Merompak RM19 billion duit 1MDB pun haramkan…tahniah rakyat Malaysia segala2nya dah naik sekarang…😅😅😅😅😅😅😅

Maria Ahmad Maria
Guest

Kenapa anjing di bawa pelok kan haram

Teh Yasmin
Guest

Kenaikan harga barang seperti minyak tidak mengubah rezeki seseorang. Nabi menyatakan bahawa Allah-lah yang melapangkan rezeki seseorang hamba dan Dia juga yang menyempitkan rezeki mana-mana… Read more »

Abdul Jalil
Guest

Zalim tak zalim dey pundek tu

Ezah Aziz Rahman
Guest

Ini patutnya ustaz Zamihan bagi teguran.

Sula Lmah
Guest

Biar kan lah dia fikir apa yang dia buat tu betol bagi diri dia kita ni kena jaga diri kita jangan sanpai dapat dosa dok… Read more »

Siti Zubaidah
Guest

Bravo mr sofi

Sofi Ishak
Guest

Anda semua nya bertuah ada pelajsran mkin hidup pon selesa…mcm sya hanya sijil saja tau..kekurangan tu biasalhh..yer lh rezeki masing allh bgi..tahniah buat anda semua… Read more »

Masnoor Yussof
Guest

Awat hampa semua nk mlalut yg punya bdn lngsung tak kisah….kita pula nak BEREMOSI kita smua Sahabat…luahkn…sesuatu yg Bernas utk menafaat brsama….so dont try to… Read more »

Sofi Ishak
Guest