Tak habis-habis Presiden Umno difitnah, apa salah Zahid Hamidi? - pakdin.my

Berita palsu ditulis dalam episod bertajuk talam pelbagai muka: Zahid khianat UMNO demi Anwar? Dalam https://bebasnews.my/?p=49481 tidak memeranjatkan.

YB Fahmi orang kuat PKR dah declare bahawa Astro’s write up is fake and it is a very unbecoming for Zaini Hasan well known journalist to sensaonalise the issue as if it is a real story.

Apa yang saya tahu bahawa catitan Zaini ada lah satu konsprirasi oleh Mahathir untuk melaga laga kan Najib Zahid dan Tan Sri Muhyidin Yasin kerana mereka bercita cita untuk mengembang kan Parti Warisan pimpinan Shafie Afdal di Semenanjong.

- Advertisement -

Baru-baru ini Mahathir telah berjaya mengunakan Ketua Pemuda DAP untuk meminta DS Anwar Ibrahim di tukar sebagai Ketua Pimpinan PH apabila DS Anwar menyokong Bil Belanjawan 2021 di peringkat Dasar dan bagitu juga Mahathir sekarang bagitu memuji DAP dari kenyataan dia dan kita semua tahu lah sebab utama dia meletakan jawatan sebab DAP dan dia tidak mahu Anwar jadi PM.

Pada pandangan saya cukup cukuplah Dr Mahathir nak memporak perandakan Kestabilan politik Negara ini sebab Rakyat dah semua tahu sapa kamu sebenarnya?

Jika Syed Sadik dan bekas Menteri Pendidikan pun dah tak ikut kamu dan seelok-eloknya fahamlah sendiri maksud mereka meninggalkan kamu tu?

Bagi Dato Zaini Hasan, saya nasihat eloklah janganlah sampai hati hentam kawan lama kamu macam Dato Zahid Hamidi tu dan apa dosa dia pada Dato’?

Eloklah mahasabah diri dan jangan lah bawa cerita fake news sebagai mana di sah kan oleh YB Fathmi Ahli Parlimen Lembah Pantai itu.

Semoga Tuhan Selamatkan Negara kita dari ancaman Pendemik Covid 19 dan Selamat kan kita dari penulis penulis upahan yang di hinggapi oleh Sindrom Berita Palsu. Aameen.

Oleh Abu Seman Ismail

Berita sebelum:
Sumber PH nafi Anwar peroleh 10 SD ahli parlimen Umno
https://pakdin.my/sumber-ph-nafi-anwar-peroleh-10-sd-ahli-parlimen-umno/

UTAMAPOLITIKTak habis-habis Presiden Umno difitnah, apa salah Zahid Hamidi?

Kongsi Berita

Swipe kiri - kanan untuk berita sebelum & selanjutnya
Implement swipe gesture in Angular application | by Milan Perovic | Medium