Tuesday, March 5, 2024

Malaysiakini Dan Pakatun Bersorak Gembira Trump Tidak Melawat Malaysia Sebab Tiada Pengetahuan Geografi. - pakdin.my

Dalam kejahilan laporan yang menakjubkan, pembaca MalaysiaKini telah disumbat dengan propaganda Mkonon dan bersorak gembira apabila mendapat berita Trump tidak melawat Malaysia pada November ini tetapi akan melawat Jepun, Korea Selatan, China, Vietnam dan Filipina
Mereka mengatakan “padan muka” kepada Najib kerana tiada lawatan balas.
Walau bagaimanapun, apa yang mereka tidak faham ialah Trump melawat negara-negara tersebut sebagai sebahagian daripada perbalahan yang berterusan terhadap Korea Utara dan negara-negara yang dilawati itu adalah yang paling dekat dengan Korea Utara dan mungkin menjadi yang paling terkesan dalam sebarang konflik.
Perdana Menteri Singapura juga akan melawat Trump di White House bulan depan tetapi Trump tidak melawat Singapura yang merupakan sekutu rapat Amerika Syarikat pada bulan November ini.
Malah, Trump juga tidak melawat Indonesia dan juga Thailand.
Zombies Pakatan tidak mempunyai pengetahuan geografi, tidak memahami isu semasa geo-politik atau mati otak – yang membolehkan Mkonon memanipulasi dan mempergunakan mereka.
Orang-orang ini mungkin tidak tahu bahawa Korea Utara telah memberitahu Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu bahawa Amerika Syarikat telah mengisytiharkan perang terhadap mereka dan ujian senjata nuklear dan roket yang agresif baru-baru ini oleh Korea Utara.
*************
Rujukan:
UtamaPOLITIKMalaysiakini Dan Pakatun Bersorak Gembira Trump Tidak Melawat Malaysia Sebab Tiada Pengetahuan...

Ikuti kami di: FACEBOOK | INSTAGRAM | META | X | TIKTOK | YOUTUBE

POPULAR