Utama Tags Maszlee

Tag: Maszlee

Maszlee: Fitnah balik kepada diri sendiri

0
Kini anda merayu masyarakat jangan fitnah anda. Masyarakat tak dapat bezakan lagi mana satu fitnah mana satu betul sebab anda salah seorang yang mengajar mereka.

Tun M: Surat saya kepada Maszlee disebarkan pihak tidak bertanggungjawab

0
“Akan ditentukan oleh saya kerana itu adalah prerogatif saya,” katanya ketika ditanya mengenai pelantikan Menteri Pendidikan selepas Maszlee Malik meletakkan jawatan pada 2 Januari lepas.

Jangan bongkak! kata Ronnie kepada Bersatu

0
Pemimpin DAP, Ronnie Liu mengingatkan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) supaya tidak bongkak sehingga membelakangkan suara-suara lain dalam gabungan Pakatan Harapan (PH) bagi menentukan pengganti Dr Mazlee Malik.

Nak ganti Menteri Pendidikan dari PPBM kena bincang dengan DAP dulu

2
Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng, berkata ini kerana parti itu juga mempunyai pandangan sendiri berhubung perkara berkenaan dan lebih baik ia dibincangkan terlebih dahulu.

[Video] Maszlee kena troll lagi

0
Kumpulan Jborn dengan selamba buat lawak troll Dr. Maszle, diorang ni memang konsisten hentam PH tiap-tiap minggu.

Sekolah mesra pelajar OKU: Lembu punya susu, sapi dapat nama

0
Tidak sepatah pun dinyatakan bahawa polisi ini adalah dalam pelan pendidikan sebelum ini yang telah mula dilaksanakan infranya sejak zaman Mahdzir Khalid.

Perletakan Jawatan Maszlee: Doa orang yang dizalimi itu makbul

0
Hasilnya, semua orang sudah tahu. Utusan gulung tikar dan ribuan pekerja mereka hilang pekerjaan. Ramai antara mereka menjadi penjual di pasar malam, rider Grab dan Food Panda dan melakukan kerja-kerja lain demi sesuap nasi. Keluarga-keluarga mereka hidup susah. Maszlee bertanggungjawab langsung kepada kezaliman ini!

Maszlee umum letak jawatan Menteri Pendidikan

0
“Selepas pertemuan bersama Tun Dr Mahathir Mohamad, atas nasihat beliau dan sebagai negarawan dan dengan hati yang redah walaupun berat, saya Maslee Malik memulangkan jawatan kepada Perdana Menteri berkuat kuasa 3 Januari,” katanya.

Maszlee letak jawatan?

0
Pertemuan itu di tengah-tengah spekulasi yang mengatakan Maszlee akan mengumumkan peletakan jawatannya petang ini, atau digugurkan daripada kabinet.

Propaganda Murahan Menggilap Menteri Kasut Hitam (4)

0
Selepas papan iklan gergasi puisi Pyan Habib berwajah Menteri Pendidikan, kini muncul buku Sasterawan Negara berwajah Zul Fikri Zamir, Setiausaha Akhbar Menteri Pendidikan.

Propaganda Murahan Menggilap Menteri Kasut Hitam

0
Banyak wang di belanjakan untuk membuat papan iklan gergasi memaparkan menteri teletubbies Maszlee untuk memberitahu kita:

Propaganda Murahan Menggilap Menteri Kasut Hitam (Bhgn 1)

0
Hebat benar Menteri ini datang dengan idea luar biasa dan menyentuh hati rakyat. Cuma bila disemak semula rupanya idea ini telah dilaksanakan sejak Mahdzir Khalid menjadi Menteri Pendidikan lagi.

Surat terbuka buat Wardina

0
Pertamanya Wardina kena sedar yang dia bukan setakat menyokong PH. Dia BERKEMPEN untuk PH. Malah videonya menyokong Maszlee Mentot dan kenyataan-kenyataannya menyokong PH dimuat naik di media sosial dan secara terbuka dia menyeru rakyat menjatuhkan BN!

Maszlee Kantoi: Tiada peruntukan PSP dan baucar buku dalam Belanjawan 2020!

0
Apakah peruntukan RM295 juta untuk RMT dalam Belanjawan 2020 memberikan isyarat dasar kerajaan BN terdahulu ini lebih berkesan untuk diteruskan berbanding idea PSP YB Menteri?

Tuntut janji kami: Rasanya boleh dapat claim balik duit tol dari Maszlee

0
Kalau ada resit Touch 'n Go, betul ke boleh claim balik duit tol? Boleh kot. Cuba tanya:

DAP hendak minta buang Maszlee?

5
Banyak sudah kerosakan beliau buat sebelum ini. Kalau hendak buang pun memang eloklah.

Sekolah Agama kena cari dana, sekolah swasta Cina dapat duit percuma

5
Tengok gambar Menteri menangis depan tangga sekolah uzur, kau akan terbayang Teo Ni Ching DAP bersalam serah cheque!

Permata idea Rosmah, Maszlee jenamakan jadi ‘Genius’

25
Program tersebut yang diperkenal pada 2007 adalah cetusan idea dan inisiatif isteri bekas perdana menteri Datin Seri Rosmah Mansor. 

Menteri “arah” Naib Canselor Universiti komen hal politik

11
Macam mana pengurusan universiti hendak komen kejadian di luar kawasan universiti membabitkan pelajar yang menjadi anjing DAP.

45,000 pekerja pembersihan berisiko hilang kerja

1
Tetapi di waktu 12,000 pengawal keselamatan sekolah hilang kerja? Ditambah pula hari ini kita baca kira-kira 45,000 pekerja pembersihan bangunan dan kawasan sekolah di seluruh negara bakal hilang kerja? Klik Image intuk mendaftar kad debit MasterCard antarabangsa yang boleh digunakan untuk menerima dan membuat pembayaran melalui bank pilihan anda dan mesin ATM dimana sahaja negara didunia.

Loading...