Utama Tags NAFAS

Tag: NAFAS

Menteri tak tahu apa berlaku dalam kementerian sendiri perlu ditukar

0
Blok pembangkang kesal dengan tindakan kerajaan Pakatan Harapan (PH) yang menukar Ketua Setiausaha Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani ke Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA)...

[Video] Sedap la penyamun ni ceramah. Nak nangis ke nak ketawa ni?

0
OK.. RM6 bilion sudah di 'allocate' untuk pendidikan percuma dari form one hingga first graduate.. - RM1.4 billion dia dah ambil. Selebihnya entah lah. Kesian...

Pak Kadok PAN dan Dasar Tender Terbuka Pak Pandir, Menyorok belakang peladang selepas bengapnya...

0
Sampai kepada saya bahawa Menteri terbabit dan juak-juaknya terlalu lembab untuk menyesuaikan diri dengan sistem kerajaan, tetapi nafsu politik dan ego mereka membuak-buak. Demi mengembangkan...

[Video] Ahli Parlimen PH sendiri pun tak tahan dengan skandal RM1.4 bilion parti Amanah...

4
Projek ditender keluar oleh kerajaan PH. Pemenang tender dibatalkan dan tender diberi secara terus kepada pembida yang kalah tender. Semua geng-geng Parti Amanah. Satu persatu...
Loading...
Loading...