27 C
Kuala Lumpur
Wednesday, December 2, 2020

Tag: Oxford Union

Gay dan bintang filem lucah pun dijemput bercakap di Oxford Union, apa nak bangga sangat

Tahukah anda yang berbangga sangat tu..... disitu bintang pelakun filem lucah (porn star) dan gay pun diorang jemput berucap

[Video] Mahathir kata Anwar peliwat di Oxford

Mahathir: Kan aku dah kata. Dia dibicarakan dan disabitkan bersalah atas kesalahan jenayah (liwat) di mahkamah. 9 bulan perbicaraan dengan segala mak nenek bukti keluar. Tapi kami dah setuju lupakan kejadian silam ini kerana keutamaan kami adalah jatuhkan Najib Razak.
Tags Oxford Union

Arkib / Carian

00:01:14

[Video] BN dan UMNO akan pantau perlaksanaan skim i-Sinar tidak rumit dan menyusahkan rakyat

Saya perhatikan ada yang bimbang bahawa proses pengeluaran skim i-Sinar KWSP akan tetap rumit.. Seperti yang dimaklum Menteri Kewangan petang tadi dalam Dewan Rakyat, dia...