Apa jadah tengok gerak bibir, jubor kau pun dia (Anwar) dah tala kata Umi Hafilda

Apa jadah dia nak tengok gerak bibir kau..jubo kau pun dia dah tala. Udah udah lah min oii. Drama king kau sampai bila..bawak bertobat lah.

Sian arwah mak n abah tak tenang di sana..cukup lah kau dah buat mereka terseksa..kau nak aku heret kau ke penjara ke mcm aku buat kat nuar aljuburin..aku tak takut sapa min aku takut allah je.

Sampai bila kau nak tipu rakyat MUNAFIK..

Allah dah bagi bala atas kepala pun tak insaf lagi..video memburit satu dunia dah tengok pun kau tak de rasa malu sebesar kuman pun..apa kau nak jadi..umur dah 55 tahun. menjubo lagi dgn budak kecik 26 tahun pangkat anak…kau ni abang tak berguna sebesar kuman pun buat malu keturunan jer…

Dajal..apa saja yg keluar dari mulut kau mengambar kan dari diri kau sendiri.

Jangan sebut munafik lah. Sebab kau lah BAPAK SEGALA MUNAFIK..dah 20 tahun kau hidup dlm dosa yg paling keji tak tobat tobat sampai mak dah pergi pun..kau sebut cermin kau lah kena cermin diri..hidup penuh dgn hipokrasi..sedang kan di belakang tabir lagi keji dari pondan pondan lorong..puii.

Buat malu bangsa malu keturunan.. kalau di iran kau ni dah di hukum mati.. kat msia je kau still loyar buruk guna kan org tua tu untuk pertahankan diri.

Dulu apa kau tak maki org tua tu. Sekesat kesat bahasa.. padan org tua ni pun tak sedar sedar tak pernah belajar dari kesilapan memilih org.. tak pernah ambik iktibar.

Bila dah melingkup salah kan pulak setan setan yg di lantik.. padahal dia yg pilih n tak nak dengar pandangan n nasihat org.. tolak mentah mentah bila dah terkepit n tergadah baru cari aku konon mintak maaf kata oh sorry i was blind before.

Tak kan buta berkali kali kot.. dengar lah pandangan org.. jgn dahului pakar forensik or polis. Siang siang dah defend.. mana leh gitu.

Dok dah ludah jilat balik..rakyat penat lah jadi mangsa percaturan politik yg mcm haramjadah berpuluh tahun.. not worth it..

Facebook Umi Hafilda

https://pakdin.my/tag/bersemburit

Facebook Comments

BERKAITAN

Kategori:

TERKINI

Padah benarkan pelajar perempuan ambil gambar tanpa baju

Guru seni wanita, 41, dipecat selepas membiarkan pelajar berusia 15 tahun bergambar TANPA BAJU dan murid lain membuat simulasi melancap dan memegang botol alkohol...

Kesesakan LRT: PH melalak dan merapu sembang fasal dasar pengangkutan awam, rakyat teraniaya

Korang nak tahu tak fasal LRT 3 yang dijangka dirasmikan dan digunapakai tahun 2023 nanti actually tersasar dari jadual asal sepatutnya tahun 2020 dah...

Gol pelik punca Selangor diratah JDT

Ketua jurulatih Selangor FC, Michael Feichtenbeiner menyifatkan dua gol pada awal permainan yang dijaringkan Johor Darul Ta'zim (JDT) mematahkan semangat pemainnya hingga diratah 1-5...

[Video] Jalan sesak akibat Kemalangan 2 lori terbalik di KM 425.7 (arah utara) PLUS Utara di antara Bukit Beruntung & Bukit Tagar.

Kejadian berlaku kira-kira jam 10 pagi di KM425.7 (arah utara) Lebuhraya Plus diantara Bukit Beruntung ke Bukit Tagar. Kesesakan berlaku sejauh 18 kilometer dari Rawang...

Syed Saddiq mempergunakan nama ibu bapa untuk berbohong?

Syed Saddiq didakwa mengeluarkan wang tunai RM1.12 juta secara tidak jujur daripada akaun bank PPBM untuk kegunaan sendiri. Daripada situ, dia menggunakan RM100k untuk membeli...

[Video] Seorang daripada dua remaja hilang akibat arus deras di Penampang ditemukan

Penampang: Seorang daripada mangsa yang dilaporkan hilang selepas dihanyutkan arus deras di Sungai Kampung Pogunon, sejak semalam, ditemukan lemas di Sungai Moyog Kampung Pagansakan...

SPRM akan siasat individu terima dana UKSB termasuk Muhyiddin Yassin

SPRM dalam kenyataan berkata, agensi itu juga mengesahkan sudah menerima beberapa aduan terhadap individu terbabit Siasatan yang akan dijalankan mengikut bidang kuasa yang...

Artis versetile, Adibah Noor meninggal dunia

Ramai peminat masih tidak dapat menerima kenyataan pemergian artis versatile Adibah Nor. Media sosial di penuhi dengan berita pemergian beliau. Berita awal mengenai pemergian Allahyarham...

2 remaja maut motosikal bertembung kereta di Kalumpang

HULU SELANGOR: Dua remaja lelaki maut selepas motosikal dinaiki mereka, bertembung sebuah kereta di Kilometer 75 Jalan Kuala Lumpur-Ipoh dekat Taman Keliang, Kalumpang di...