Sumbangan untuk membiayai portal ini:
Maybank:
158088200693 PayPal: [email protected]

Sumbangan untuk membiayai portal ini: Maybank: 158088200693 PayPal: [email protected]

[VIDEO] Wanita Thailand diganggu secara seksual oleh penunggang motosikal di jalan raya di Yala - pakdin.my

[VIDEO] Wanita Thailand diganggu secara seksual oleh penunggang motosikal di jalan raya di Yala - pakdin.my

Seorang remaja perempuan berusia 17 tahun berdepan dengan lelaki gila seks di jalan raya di wilayah selatan Yala. Lelaki tersebut memotong motosikalnya dan mengganggunya secara seksual.

Mangsa, Nam, berkongsi video kejadian itu di media sosial untuk memberi amaran kepada orang lain di Jalan Siroros. Nam yang menaiki motosikal dilihat sedang berbual dengan seorang penunggang motosikal lelaki yang berhenti berhampirannya.

Daripada perbualan yang didengari dalam video itu, nampaknya lelaki itu cuba mendapatkan maklumat hubungan Nam. Perbualan video adalah di seperti dibawah:

Lelaki itu: “Boleh saya minta nombor telefon awak?”

Nam: “Tidak, tidak, saya mempunyai teman lelaki.”

Lelaki itu: “Siapa teman lelaki awak? Dimanakah dia? Adakah dia orang tempatan di sini?”

Nam: “Ya, dia orang tempatan di sini.”

Lelaki itu: “Bolehkah saya mendapatkan akaun Facebook anda?”

Nam: “Tidak, saya sudah mempunyai teman lelaki.”

Lelaki itu kemudian cuba menyentuh Nam, membuatkan Nam menjerit…

“Berhenti! Jangan sentuh! Awak tak boleh sentuh saya.”

Lelaki itu terkejut dengan bantahan Nam.

Kenapa saya tak boleh sentuh awak, hah?”

Lelaki itu kemudian tiba-tiba menyentuh Nam, membuatkan dia cepat-cepat melarikan diri menaiki motosikalnya. Nasib baik Nam selamat tetapi kejadian itu menakutkannya.

Ketika ditemu bual oleh Saluran 3, Nam berkata dia terserempak dengan lelaki gila seks itu ketika dia berhenti  di Jalan Siroros, menunggu lampu isyarat pada 21 Ogos. Lelaki tersebut merenungnya dan kemudian meminta untuk menghubunginya tetapi dia tidak menjawab.

Menurut Nam, lelaki itu sempat memegang lengannya dan meraba-raba bahagian bawahnya sebelum dia berjaya melarikan diri dari tempat kejadian.

Nam mengeluarkan amaran kepada semua orang, terutamanya wanita yang menggunakan Jalan Siroros, dan menggesa pegawai polis menangkap lelaki itu demi keselamatan orang lain.

Kejadian serupa di khalayak ramai dilaporkan pada 15 Ogos lalu. Wanita itu menuntut keadilan selepas dia diganggu secara seksual ketika dalam perjalanan menaiki kereta api dari Phitsanulok ke Nakhon Sawan. Menurut wanita itu, lelaki gila seks itu merupakan pegawai kereta api dan melakukan perbuatan tidak sepatutnya di hadapan penumpang lain.

Bukan itu sahaja, dua minggu lalu seorang lelaki Thai akhirnya ditangkap selepas dia melakukan gangguan seksual kepada beberapa pelajar sekolah di Bangkok.

BACA juga:

Berkaitan

Mesti baca