Utama Tags FB Najib Razak

Tag: FB Najib Razak

Sekarang ini kolej kediaman UiTM pun kena caj bayaran

1
Tak disangka. Dulu pelajar nak PTPTN free. Hari ini? Jangan kata free, diskaun bayaran balik yang saya beri dahulu pun sudah dibuang oleh PH. PH sekarang nak ambil gaji dan EPF graduan lagi untuk bayar balik PTPTN.

[Video] Fenomena #MaluApaBossKu dah melarat ke sekolah

0
Ada kawan hantar video ni. Persembahan semasa Hari Guru. Rancak beb! 👏🏼👏🏼👏🏼

Tuntut janji kami: Rasanya boleh dapat claim balik duit tol dari Maszlee

0
Kalau ada resit Touch 'n Go, betul ke boleh claim balik duit tol? Boleh kot. Cuba tanya:

Kos bahan api jana elektrik turun banyak, Rejim PH naikkan tarif 2 kali dan...

1
Tapi kerajaan PH telah menaikkan tarif elektrik dua kali dan telah potong rebat bil elektrik RM20 sebulan sejak mereka menang PRU14.

Kapal selam Scorpene: Mahathir bincang tahun 1998, beli tahun 2002 dan bersara 2003

0
Dalam buku PM ke-4 sendiri yang bertajuk “Surat Terpilih Dr Mahathir Kepada Pemimpin Dunia”, mukasurat 218, menyatakan pada tahun 1998, pemimpin Perancis dan Mahathir bertukar-tukar empat pucuk surat.

Muhyiddin Yassin yang luluskan pinjaman RM250 juta oleh NFC

0
Tetapi DAP tahu bahawa nilai propaganda NFC ini jauh lebih tinggi untuk mereka berbanding dana RM250 juta atau kerjayaan projek itu.

Beri sumbangan senyap-senyap, Najib dapat pujian netizen [Video]

52
Menerusi Facebook, Aznil Hisham yang memuat naik video berkenaan menulis di postingnya “Cuba perhati baik-baik. Dalam senyap, sempat gak dia seluk saku. Kononnya dengan harapan takde siapa nampak la.

Inkues Muhammad Adib: Rejim PH kena perjelaskan kenapa peguam KPKT tarik diri

2
Ini kerana penarikan diri peguam itu juga bermaksud testimoni dari saksi pakar Forensik dari United Kingdom yang membantah teori dua ahli pakar lain bahawa Adib mati akibat kecederaan jatuh dari kenderaan juga terbatal.

Kit Siang lari tak berani berdebat dengan Najib

0
Ada juga yang bimbang bahawa saya akan mengeluarkan fakta-fakta yang sukar untuk Kit Siang tangkis dan banyak propaganda PH akan dibuktikan sebagai pembohongan dan fitnah.

“Pelaburan tertinggi dalam sejarah” merupakan penjualan aset negara

8
"Aduhai.... takkanlah bekas Menteri Kewangan (Najib) tidak faham bahawa pembelian saham IHH yang disenaraikan di Bursa Malaysia merupakan satu pelaburan yang besar dan penting" kata Tony Pua dalam kenyataan akhbar dia.

Sekarang pemimpim PH kata ECRL memberi menafaat tidak lagi jual negara

10
"Kalau difikirkan secara logik, siapa mahu menghabiskan masa 4 jam dalam kereta api dari Kota Bharu, Kelantan ke Pelabuhan Klang, Selangor berbanding kira-kira 30 minit dengan menggunakan penerbangan." kata mereka.

FDI daripada penjualan aset negara

11
Rupanya, "pelaburan" asing RM8.4 bilion dari Jepun ini merupakan penjualan IHH Berhad yang dibina masa saya PM oleh Khaznah Nasional kepada syarikat Mistui dari Jepun!

Kes SRC: Pendakwa Raya arah Ambank sekat butiran transaksi dihantar kepada peguambela

4
Setahu saya, sekatan seperti ini tidak pernah berlaku dalam mana-mana kes dalam sejarah Malaysia.

Portal The Edge dan Bloomberg masih belum bertaubat – langgar amaran Mahathir

2
Kerajaan PH patut mengambil tindakan undang-undang keras terhadap The Edge and Bloomberg yang terang-terang melanggar amaran PM ke-7.

Apa sahaja berita berkaitan ekonomi selepas PRU-14 adalah palsu 😁

22
PM ke-7 kata laporan-laporan media antarabangsa dan tempatan bahawa ekonomi Malaysia sudah tenat adalah "Fake News".

Fitnah Sarawak Report: Najib bukan lagi PM, dedah lah bukti tuduhan selama ini jika...

14
Saya tak faham kenapa orang seperti Clare Brown boleh mengeluarkan fitnah-fitnah seperti ini tanpa sebarang rasa malu atau rasa bersalah.

Damage is done. Fitnah sudah menang [Bahagian 2]

0
Ini antara berpuluh gambar-gambar propaganda yang dikeluarkan oleh penyokong PH untuk menyerang saya masa itu berhubung dengan pembunuhan Altantuya.

Damage is done. Fitnah sudah menang [Bahagian 1]

4
Lebih dari 1.8 juta orang dari seluruh dunia sudah tonton penipuan dan fitnah ini di YouTube sahaja - tidak termasuk siaran langsung dalam TV.

Kes SRC: Najib tidak pernah arah KWAP luluskan pinjaman

0
Tapi saksi-saksi dari KWAP memberitahu Mahkamah hari ini bahawa: Najib tidak arah KWAP luluskan pinjaman

Pelabur asing jangka kejatuhan pasaran Malaysia akan berterusan dalam jangkamasa panjang

1
Lebih membimbangkan ialah mereka kata keadaan ini akan berteruskan untuk jangka panjang yang lama dan tidak akan memulih pada masa terdekat.

Loading...