Tag: FB Najib Razak

Sekarang ini kolej kediaman UiTM pun kena caj bayaran

Tak disangka. Dulu pelajar nak PTPTN free. Hari ini? Jangan kata free, diskaun bayaran balik yang saya beri dahulu pun sudah dibuang oleh PH. PH sekarang nak ambil gaji dan EPF graduan lagi untuk bayar balik PTPTN.

[Video] Fenomena #MaluApaBossKu dah melarat ke sekolah

Ada kawan hantar video ni. Persembahan semasa Hari Guru. Rancak beb! 👏🏼👏🏼👏🏼

Tuntut janji kami: Rasanya boleh dapat claim balik duit tol dari Maszlee

Kalau ada resit Touch 'n Go, betul ke boleh claim balik duit tol? Boleh kot. Cuba tanya:

Kos bahan api jana elektrik turun banyak, Rejim PH naikkan tarif 2 kali dan potong rebat

Tapi kerajaan PH telah menaikkan tarif elektrik dua kali dan telah potong rebat bil elektrik RM20 sebulan sejak mereka menang PRU14.

Kapal selam Scorpene: Mahathir bincang tahun 1998, beli tahun 2002 dan bersara 2003

Dalam buku PM ke-4 sendiri yang bertajuk “Surat Terpilih Dr Mahathir Kepada Pemimpin Dunia”, mukasurat 218, menyatakan pada tahun 1998, pemimpin Perancis dan Mahathir bertukar-tukar empat pucuk surat.

Muhyiddin Yassin yang luluskan pinjaman RM250 juta oleh NFC

Tetapi DAP tahu bahawa nilai propaganda NFC ini jauh lebih tinggi untuk mereka berbanding dana RM250 juta atau kerjayaan projek itu.

Beri sumbangan senyap-senyap, Najib dapat pujian netizen [Video]

Menerusi Facebook, Aznil Hisham yang memuat naik video berkenaan menulis di postingnya “Cuba perhati baik-baik. Dalam senyap, sempat gak dia seluk saku. Kononnya dengan harapan takde siapa nampak la.

Inkues Muhammad Adib: Rejim PH kena perjelaskan kenapa peguam KPKT tarik diri

Ini kerana penarikan diri peguam itu juga bermaksud testimoni dari saksi pakar Forensik dari United Kingdom yang membantah teori dua ahli pakar lain bahawa Adib mati akibat kecederaan jatuh dari kenderaan juga terbatal.
Advertisment

Most Popular

Tiga lelaki dipenjara seumur hidup kerana menculik

Tiga lelaki hari ini dijatuhi hukuman penjara seumur hidup oleh Mahkamah Tinggi di sini setelah didapati bersalah menculik seorang wanita bagi mendapatkan wang tebusan...

Hidap demam viral, Kit Siang dimasukkan ke hospital

Ahli Parlimen Iskandar Puteri Lim Kit Siang dimasukkan ke hospital kerana mengalami demam viral. Perkara itu disahkan anaknya yang juga Ahli Parlimen Bagan Lim Guan...

Hina Jata Negara: Jangan jadi Si Tanggang

Ramai yang masih tak faham bahawa parti politik dan kerajaan adalah dua entiti berlainan. Nak benci parti politik? Be my guest! Tapi jangan hina kerajaan. Jangan cemarkan...