Jurujual kereta dirogol, dibunuh dengan kejam - pakdin.my

Seorang jurujual kereta terpakai diperdaya oleh suspek perogol bersiri yang berpura-pura sebagai bakal pelanggan tetapi kemudian merogol dan membunuhnya dengan kejam di sebuah motel.

Polis dan penduduk tempatan menahan suspek berusia 40 tahun, Nathapol Panpadungsap, di daerah Muang kira-kira jam 3.30 petang Ahad (30 April 2023), sehari selepas kejadian.

BACA juga:
Pelajar perempuan dirogol di asrama sekolah di hadapan rakan-rakan

Polis berkata pada hari Sabtu lelaki itu mengumpan mangsa berusia 35 tahun ke kedai kopi berhampiran syarikat kereta terpakainya di daerah San Sai kira-kira jam 3 petang, mendakwa dia baru sahaja memandu melepasi premis pengedar kereta itu. Di kedai kopi suspek memesan kopi dan dia menunjukkan kepadanya borang sebut harga kereta.

Kemudian dia menyuruh wanita itu menaiki trak pikapnya. Menurut pihak polis, suspek mengaku  bahawa dia merogolnya di sebuah motel dan membunuhnya.

VIDEO berkaitan

Jangan lupa subscribe

Dia kemudian memuatkan mayat itu ke dalam trak pikap dan mendaftar masuk di sebuah motel lain di daerah Muang. Dia meninggalkan mayat itu di dalam bilik dan menghubungi teman wanitanya untuk menjemputnya di lokasi berhampiran.

Kemudian dia kembali ke bilik sendirian dan melanjutkan tempahan bilik, untuk untuk mengambil masa bagi melarikan diri.

Di dalam bilik itu, polis menemui mayat wanita itu dalam keadaan tertiarap di atas katil dengan tanda-tanda mangsa telah dirogol. Tangannya diikat, belakang kepalanya dihentak dengan tukul dan leher mangsa dijerut  menggunakan tali.

Suspek yang ditahan mempunyai kesan lukaterkena paku di dahi dan lengan.

Polis berkata, suspek sebelum ini ditahan kerana mencuri sebuah kereta di daerah Muang, merogol seorang wanita di daerah Doi Saket dan merogol wanita lain di Bangkok.

BACA juga:
Wanita Rohingya dirogol setiap hari di kem transit
Pekerja seks didakwa selepas lelaki berusia 70 tahun ditemui mati di hotel selatan Thailand
[VIDEO] Wanita Thailand membunuh teman lelakinya yang kejam di hadapan seorang sami
Polis Thailand ingatkan pasangan kekasih tidak rakam video seks pada hari Valentine
Cabaran ‘syurga’ ganja di Thailand

UTAMADUNIAJurujual kereta dirogol, dibunuh dengan kejam

Kongsi Berita

Swipe kiri - kanan untuk berita sebelum & selanjutnya
Implement swipe gesture in Angular application | by Milan Perovic | Medium