Kantoi banglo bukan milik Najib Razak

Kantoi banglo bukan milik Najib Razak

#MalaysiaMemilih #FaktaBukanAuta #MalaysiaBaru #RuleOfLaw

Kantoi lagi.

Banglo Presint 10 bukan milik Najib…

Macam biasa ianya hanya didakwa ada “kaitan”, “terkait”, “berkaitan”, “linked”, “related” dengan Najib.

Rumah yang “dipercayai” dibeli menggunakan duit yang dicuri daripada 1MDB rupa-rupanya adalah rumah milik kerajaan.

Satu lagi premis yang kononnya rumah “berkaitan” Najib di Presinct 11 turut diserbu, tetapi tak ada apa-apa yang disita.

Aku masih tertanya-tanya bagaimana SPRM, PDRM mahu buktikan tuduhan mereka yang “kononnya” barang-barang yang dirampas, “disyaki” dibeli menggunakan duit 1MDB, seperti hadiah perkahwinan anaknya Nooryana Najwa, beberapa pasang kasut bayi, baju kanak-kanak, telefom bimbit lama, Ipad, tv, kain baju, daripada rumah anak-anak Najib; dan duit-duit, beg tangan mewah yg dirampas di unit Pavillion Tan Sri Desmond iaitu pemilik Pavillion.

Ada money trail untuk kasut bayi dan hadiah hantaran perkahwinan?

Patutlah Peguam Negara pening kepala macamm mana nak bawa kes ke mahkamah. Heh

—————–
http://pakdin.my/tag/najib-razak

272
Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ben Kysar
Guest

Sibuk serbu sana serbu sini….janji PHitnah sblm pru 14 oleh mat sabu govind lks lge madey nak serbu rmh pm ke4 hantu dan bapak pelingkup… Read more »

Mohd Hairi Daud
Guest

Jenis vangang lah tu..spesis makan tahi..

Salawati Buyong
Guest

Kalau kita nk mencari salah org…siasat betul2 dulu…jgn main serkap jarang aje

Megat Aikrimah
Guest

Hahaha weh mcai ph

Mujahid Nasir Senshi
Guest

Moga2 terserbu rumah anak2 cucu T. madet plak..hahaha

Mujahid Nasir Senshi
Guest

Baru nk cari bukti,dulu sblum pru ckp semua fail bukti cukup dah kau fitnah kau tanggung dunia akhirat

Onn Agus
Guest

Umnolahanat#..perosakbangsa#…macaituankmampuss

Salawati Buyong
Guest

Amboi!! Cantiknya bahasa
#adabkatmana

Anas Zairi
Guest

Itu saja bahasa yg sesuai utk macai umno/bn….kikiki

Syed Nazrul
Guest

Semoga Allah bagi pengampunan buat mereka yg FITNAH

Nicola Ventola
Guest

depa siasat x pakai otak…
depa pakai buah tomato.
#hahaha

Anas Zairi
Guest

Byk ooo tahi najib tinggai….macai jilat najib ja buat2 tak tau…kikikikiki