25.9 C
Kuala Lumpur
Thursday, January 28, 2021

Polis akan panggil Kit Siang, macai kaki fitnah boleh bantu berikan bukti sahih

Polis akan panggil Kit Siang, macai yang selama ini kononnya ada bukti Najib membunuh bolehlah bantu beliau dengan memberikan bukti sahih.

Untuk membersihkan diri dari fitnah elok lah bantu Kit Siang dapatkan bukti pembunuhan Altantuya, Hussain Najadi, Kevin Morais dan Teoh Beng Hock yang dikaitkan dengan Najib Razak seperti yang selama ini menjadi bahan fitnah korang.

…….
BACA sini: Polis akan panggil Kit Siang? (http://www.sinarharian.com.my/mobile/nasional/polis-akan-panggil-kit-siang-1.891195)

Polis akan memanggil tokoh politik tertentu untuk memberi keterangan berhubung laporan polis yang dibuat oleh pembantu peribadi bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Sentul, Kuala Lumpur semalam.

Ketua Polis Negara, Tan Sri Mohamad Fuzi Harun berkata, siasatan perlu dilakukan selepas laporan telah dibuat dan ia merupakan prosedur biasa dilakukan.

“Apa yang saya dimaklumkan laporan itu bukan berkaitan terhadap Datuk Seri Najib. Laporan itu dibuat di (IPD) Sentul oleh pembantu beliau (Najib) untuk diambil tindakan terhadap tokoh politik tertentu ekoran ‘allegation’ (dakwaan) yang dibuat.

……..
https://pakdin.my/tag/altantuya

Polis sahkan pembantu Najib buat laporan polis

Najib arah lapor polis terhadap Najib

Najib setuju siasatan semula 3 kes bunuh dikaitkan dengannya

Berita Berkaitan

Komen

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.