25.8 C
Kuala Lumpur
Thursday, October 1, 2020

[Video] Ucapan Penggulungan Timbalan Presiden UMNO, Datuk Seri Utama Haji Mohamad Hasan

Jangan telanjangkan sangat Umno ini. Rahsia tetap rahsia. Jangan dedahkan sangat ini kita nak buat, itu kita nak buat. Jangan bagi strategi kita kepada yang tidak sepatutnya tahu strategi kita.”

“Janganlah kita terbawa-bawa sangat yang saya katakan tadi sehinggakan Muafakat Nasional ini seolah-olah jaminan kita untuk mengambil kerajaan,”

“Kemenangan di Cameron Highlands, Semenyih, Rantau dan Tanjung Piai bukan satu jaminan. Kerana PRK dan PRU dua perkara yang amat berbeza. Strategi pun berbeza isu pun berbeza.”

“PRK ini tempur-tempur kita, tempur kecil-kecil yang perlu kita jadikan sebagai strategi untuk kita menjalankan strategi-strategi kita. Di sini lah kita pastikan strategi kita betul atau tidak. Di sinilah kita nak memperbetulkan kaedah-kaedah kita menghadapi PRU peperangan yang lebih besar,”

Berita Berkaitan

Pesan Pada PAS Jangan Khianati UMNO – Zahid Hamidi

Presiden UMNO, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi meminta PAS selaku rakan sekutu utama di...

“Deklarasi Anwar dan Kenyataan Zahid Jadi Peringatan Buat PPBM”

Deklarasi Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk menubuhkan kerajaan baru merupakan satu peringatan kepada Kerajaan...

Komen

..

PRN Sabah & Pencapaian Najib – 17 DUN Dilawati, 12 Menang

Datuk Seri Najib Tun Razak berkongsi statistik “kejayaannya” membantu kempen BN dalam Pilihanraya Negeri Sabah yang baru lepas. Daripada...

#PRNSabah: Perjanjian Malaysia MA63 mendapat perhatian penuh Najib Razak

Perjanjian Malaysia MA63 hanya mendapat perhatian penuh kerajaan BN dahulu semasa saya PM. Di zaman sebelum itu, Tun Mahathir akan penjarakan sesiapa yang membangkitkan isu...

Arkib / Carian

993PeminatSuka
4,100PengikutMengikut
3,347PengikutMengikut
11,000PelangganLanggan