Pemburuan Jho Low hanya opera cina Rejim Pakatan Harapan

Pemburuan Jho Low hanya opera cina Rejim Pakatan Harapan

Pemburuan Low Taek Jho atau lebih dikenali dengan panggilan Jho Low cuma wayang aksi kerajaan Pakatan Harapan bagi menutup kegagalan mereka menunaikan manifesto 100 hari.

Selepas beberapa kali percubaan yang didakwa terlepas, kini ada sumber yang memaklumkan bahawa ho Low sudah menukar wajahnya, mereka mendakwa perkara ini sudah seperti filem ‘Mission Impossible’!

Sumber turut menyebut Jho Low kini berada dalam ‘red notice Interpol’, tapi semakan di laman sesawang Interpol tiada langsung menyebut nama Jho Low dalam senarai itu.

BACA: Memalukan – Kenyataan media PDRM tak selari fakta, kata polis Macau http://pakdin.my/memalukan-kenyataan-media-pdrm-tak-selari-fakta-kata-polis-macau/

Selain itu dengan tertangkapnya Jho Low boleh membawa kemungkinan Datuk Seri Najib terlepas daripada tuduhan berkaitan 1MDB bila Jho Low akan menjadi suspek utamanya.

Seperti kenyataan Peguam Negara Switzerland yang menyebut Najib bukan suspek dalam siasatan mereka.

Ini akan mendedahkan segala fitnah, hasutan dan penipuan yang bertahun-tahun dicanang oleh Pakatan Harapan terhadap Datuk Seri Najib untuk menjatuhkan Barisan Nasional dan mengambilalih Putrajaya.

Ia menyamai jika tertangkapnya Nik Faisal Ariff yang sepatutnya menjadi saksi utama atau mungkin orang kena tuduh (OKT) dalam kes SRC RM42juta.

Nik Faisal telah bersembunyi di Indonesia sejak 2015 tapi kerajaan Pakatan Harapan lebih sibuk uruskan penangkapan Jamal Yunos untuk denda RM400.

Jika tertangkapnya Nik Faisal, berkemungkinan Datuk Seri Najib akan bebas dari dakwaan berkaitan SRC. begitu juga untuk kes 1MDB, sekiranya Jho Low dapat ditangkap dan dibicarakan.

Jadi kita lihat saja satu wayang panjang pemburuan Jho Low dan Nik Faisal, berkemungkinan berlarutan hingga PRU15, kerana semua fitnah dan aniaya Pakatan Harapan terhadap Najib akan terbongkar segera jika tangkapan itu disegerakan.

Loading...

70 COMMENTS

  1. Betul . kat Malaysia ni.siboklahnak cari jo lo .? Di luar sana cina. ..tak ada apa pun ?temberang kacanglah berita itu ini . Ini Wayang permainan orang 2….di atas tu. Jika serius nak tangkap? .dah lama dah tertangkapnya. Pakai otak lah. Polis Interpol. Ada? Nak tangkap dsj. .sekejap aje. Nak dengan tak nak je.¿¿¿¿tangkap jo lo. …Semua terburai nanti. Makanya mainlah wayang .cina kata Hong Kong kata lari ke Taiwan. Buatbuat je?…cerita dongeng. Rakyat Malaysia pun percaya lah….

  2. Jho low adalah watak HERO dlm filem 1mdb..seorang cina muda hartawan mewah, punya kapal dan jet.dan wanita2 cantik…mesti endingya akan menang bergaya .najib sebagai watak CRook

  3. Kapitalis menghayalkan rakyat dengan cerita konon dpt tngkap pencuri..tapi dlm diam mereka mencuri duit negara..refund gst, beli splash 10 kali hargan, projek PIL-1 7.5 jadi 9 billion, ECRL..tu belom kira lagi projek yg bagi kat kroni

  4. Kelakuan kamaluddin semacam prof sohai hoo yang sengaja buat cerita, buat fitnah. Sohai kamaluddin, buat episod sebanyak yang boleh, malu sendiri lepas tu hilang dari dunia nyata.
    Anda fikir pakatan ada sebodoh u, sesohai u, buat rakyat tak percaya pakatan lepas tu kalah dalam pilihan raya.

  5. Kelakuan kamaluddin semacam prof sohai hoo yang sengaja buat cerita, buat fitnah. Sohai kamaluddin, buat episod sebanyak yang boleh, malu sendiri lepas tu hilang dari dunia nyata.
    Anda fikir pakatan ada sebodoh u, sesohai u, buat rakyat tak percaya pakatan lepas tu kalah dalam pilihan raya.

  6. Kelakuan kamaluddin semacam prof sohai hoo yang sengaja buat cerita, buat fitnah. Sohai kamaluddin, buat episod sebanyak yang boleh, malu sendiri lepas tu hilang dari dunia nyata.
    Anda fikir pakatan ada sebodoh u, sesohai u, buat rakyat tak percaya pakatan lepas tu kalah dalam pilihan raya.

  7. Maahhh Liiiii kiiiii taaaa thhaannnggg kaap eeeee tuuuu buuu daakkk geer moooorrkkkk… Tok tok chiang… Eeee tuuuu paaarrkkk dinnn kaaasssi maaassuuukkk Taaanjooorng Laaarm buuuu taaaannn… tok tok chiang!!! Chi ken lon tong chiang!!

  8. Maahhh Liiiii kiiiii taaaa thhaannnggg kaap eeeee tuuuu buuu daakkk geer moooorrkkkk… Tok tok chiang… Eeee tuuuu paaarrkkk dinnn kaaasssi maaassuuukkk Taaanjooorng Laaarm buuuu taaaannn… tok tok chiang!!! Chi ken lon tong chiang!!

  9. Maahhh Liiiii kiiiii taaaa thhaannnggg kaap eeeee tuuuu buuu daakkk geer moooorrkkkk… Tok tok chiang… Eeee tuuuu paaarrkkk dinnn kaaasssi maaassuuukkk Taaanjooorng Laaarm buuuu taaaannn… tok tok chiang!!! Chi ken lon tong chiang!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here