Home / :: BLOG :: / Semua orang salah, hanya Mahathir yang betul

Semua orang salah, hanya Mahathir yang betul

Inilah kisahnya…

Perdana Menteri (PM) pertama keluar UMNO untuk lawan Mahathir.

PM ke-dua meninggal sebelum sempat lawan Mahathir.

PM ke-tiga keluar UMNO untuk lawan Mahathir.

PM ke-empat tak lawan Mahathir kerana dia Mahathir sendiri.

PM ke-lima tak keluar UMNO tetapi Mahathir keluar UMNO untuk lawan.

PM ke-enam tak keluar UMNO tetapi Mahathir keluar UMNO untuk lawan.

Sejak merdeka, macam ada trend je….

Dah bosan dah.

LSS.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Artikel berkaitan

Check Also

Hamzah Zainuddin mengaku menjadi broker 36 Ahli Parlimen BN melompat

Hamzah Zainuddin mengesahkan beliau adalah broker 36 ahli Parlimen BN menandatangi surat menyokong Mahathir sebagai …

49 comments

  1. Putra Samaniyah

    Dah lama aku benci madey dari sejak aku lahir..dia bukan suka Islam pukimak org tua ni

  2. Awang Mahathir

    Mahafiraun, Mahazalim, Mahakleptokrasi & Mahacai…

  3. Azlan Hassan

    Haha. Aku suka posting ni..

  4. Din Ariffin

    Tapi mahadey takdaq kenakan gst dan felda hilang tanah dlm KL.

  5. Shahrul Nizam

    Kalu ikut sejarah si madey ni mmg suke claim lain2 pm semua tidak betul melain kn diri nye sendiri..kite yg waras ni nilai kn sendiri

  6. Muiz Is

    Zaman tok det tak dak pulak dok rasmi kilang arak..pusat kasino

  7. Azhar Noh

    Masa tu duit petronas banyak dia polon hak tulah anak beranak.

  8. Shahjehan Sickander Masthan

    Kaki dedak ramai plak dalam statement sini..

  9. Iqa Madrid

    Pm nomor 5 mna ya lama x tngok

  10. Kim Rain

    So statement kau ni nak bela islam la? bagus memang islam mengajar mencarot dekat orang tua pun. Lol

  11. Mohd Awalludin Yaman

    Pernah hidup dari zaman Tungku…hinggalah DSN…zaman paling terok zaman Madey….

  12. Din Ariffin

    buktinya tuan? cer bg bukti

  13. Mohd Azizafril Abu Hasan

    Bila da berjaya akan ramai yg memusuhi kita.. terbaik madey..

  14. Putra Samaniyah

    Mohd Azizafril Abu Hasan kau budak2 mana tahu dan kenai madey..tu psl ko komen pun dah nampak bangang hahaha

  15. Putra Samaniyah

    Kim Rain bang long bukan mencarut …ang bukan kenai madey ni…ang x lahir pun lagi masa dia belasah rakyat hari2…ang generasi lepak kat jalan bukan generasi bang long berjuang diatas jalanraya…ampa x tahu apa2 dengaq ja dulu

  16. Syedferdaus Syedmohammad

    Undilah PH.hentikan penipuan bn!

  17. Hokage Chai Rasenggan

    Teruskan usaha mu Tun utk menangkap dan mendakwa JHOLOW n the geng di mahkamah

  18. Anya Juka

    Kuku besi Madeykutty tak kan hilang hingga dia mam…??

  19. Mohamed Zuhri Amir

    Bkn setakat duit Petronas segala apa harta rakyat d samun…ank berniaga bankrup pn bailout guna duit rakyat…???

  20. Ned Salleh

    Cerita2 dongeng apa yg admin spin ni… Dah desperate bebenar gamaknya Ye …

  21. Shelly Nasution

    Oii. Ang ja x kanal Tun la . Saya membesar de Tun menteri pendidiksn hingga zamana dasar pandang ke timur. Tun mmg hebat! Allah lindungi lah Tun Mahathir dr org2 yg busuk hati mcm kau

  22. Din Ariffin

    Petronas ada lingkup ker mcm 1mdb tn Mohamed Zuhri Amir

  23. Shelly Nasution

    Semoga Allah jatuhkan balasan atas jari2 anda. X dapat di dunia, akhirat pasti!

  24. Hayata Othman

    Ini la kisahnye tun mahatir lwn najib pm peyamun

  25. Hayata Othman

    Sejak lahir putra saminyah dah bodoh sebab pukimak dia najib X jolok

  26. Mohamad Lajis

    Tunggu je lh pru14 ni kita tngk rakyat sokong siapa… Kita bertekak dlm ni pun x guna

  27. Mohd Budin

    Jgn dik layan org tua expired

  28. Corazón Brillante

    Walau apa pun aku rasa progress dari seri pembangunan semua banyak dan tak menyusahkan rakyat bangang!

  29. Norkhaida Samsuddin

    tunggu pru la admin lepas baru ckp byk.org ramai tak buta hanya segelintir ja yg dok mimpi lagi

  30. Yunus Nanang

    Tun Dr Mahathir Muhamad sebenar nya ada lah SAITAN bertopeng kan manusia.

  31. Al-Zahir Beybres

    Yg second last, dok lena..yg last tu curi duit rakyat..tu reality dia…

  32. Saaidah Adnan

    #Hidup bn ….Dulu kini dan selama lamanya

  33. Mohamed Zuhri Amir

    Imdb ada lingkup ke? Tn Din Ariffin???

  34. Din Ariffin

    Saya tanya awak Mohamed Zuhri Amir,petronas ada lingkup ker? Bebal

  35. Ace Veronic

    Sbb dia seko je keling!

  36. Putera Arjuna

    Semua x leh pkaiii daaaa..bg sultan jer mmrintah…wat cm brunei..jgn ikut pnjajah sngat..

  37. Shahrul Nizam

    Balik2 gst..ada 150 negara yg laksana gst..termasuk indon dan singapork

  38. Din Ariffin

    Gst 6% kira cukai.org yg gaji bawah rm2000 yg tak kena pcb pon kena gst termasuklah yg xda keje.adil ker?barang dan servis tak jugak turun harga

  39. Najib Zakaria

    Sy plak zaman plg teruk zmn rosmah haha xnak sebut nama sbb sama

  40. Ab Halim Ab Rahman

    Madey dah nyanyuk nak mati….

  41. Norshahrizal Nordin

    Mahamugabe, memang macam tu..

  42. Zainie Mokhtar

    Zaman Tun M.. sapa ura2 nak lawan boss segalanya akan di lesap oleh ISA.. FB tak ada, Wsap takda.. apa bijik media sosial tak ada.. jadi apa2 hal dalaman senyap beku.. tapi masa Najib plak semua boleh bagi pandangan bebas.. FB, Wsap, apa bijik media sosial bebas.. nak kutuk maki hamun, sumpah seranah..

  43. Eddy Haris

    Nyawa dia liat oiii….
    Bapak segala saka tu.
    Berbinikan mak lampir plak…
    ????

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: