28.2 C
Kuala Lumpur
Thursday, October 29, 2020

MENGUNDI PKR = TIKET SORGA DAJAL.

Sudah berkali-kali diperingatkan dan berkali-kali di bantah, namun Pakatan Haramjadah ini masih meneruskan agenda penghapusan budaya toleransi, menghormati dan perpaduan warga Malaysia dengan di sokong kuat oleh PKR & PAS sebuah parti Ajaran Sesat.

Fahaman DAP mengenai kebebasan dan hak mengamalkan budaya ternyata lebih cenderung kepada BUDAYA NEGATIF dan NILA-NILAI DESTRUKTIF TOTAL. Tiada langsung nilai-nilai dan unsur-unsur AMAR MA’RUF NAHI MUNKAR KHILAF-FATT LGE dan SURAT AURA’ NGA ,  tiada kesopanan dan kesusilaan malah sedikit habuk ketamddunan murni pun tiada diamalkan oleh DAP.

Di segi sosial kemasyarakatn, DAP lebih cenderung kpd KEBEBASAN MUTLAK dan HAK MUTLAK yg berlandasakan kepada NAFSU AMMARAH, HEWANI SYAITHANI drp Amar ma’ruf nahi munkar. Bagi DAP, amar ma’ruf nahi munkar adalah manusia itu berlaku ma’ruf bila dibebaskan kecenderungan sifat hewaniyyah dan syaithoniyah yg mengatasi INSANIYYAH.


DAP menyokong penoh kepada hak-hak yg berlawanan dgn sifat INSANIYYAH MANUSIAWI. Ini akan melahirkan lebih banyak MANUSIA SETAN & MANUSIA HEWAN drp MANUSIA INSAN.

Kepimpinan DAP hanya membawa kpd mekarnya budaya MANUSIA HEWANI & MANUSIA SYAITHONI dan bukan MANUSIA INSANI. Hanya budaya MANUSIA INSANI yg dpt memakmurkan negara ini dan keadilan dilaksanakan kpd semua.


Semua ahli sosiologis Barat pun mempercayai bahawa kemakmuran dan keadilan masyarakat dpt ditegakkan dan dilaksanakan apabila BUDAYA MANUSIA INSANI yg bersifat INSANIYYAH MANUSIAWI itu dimekarkan dan dikembangkan.

Mereka juga percaya kpd nilai-nilai burok dan tabiat-tabiat yg merosakkan masyarakat spt tabiat minum arak, berjudi, pelacuran dan maksiat seks-bebas serta pergaulan bebas tanpa batas dan nilai-nilai murni.


Apakah DAP mahu melahirkan generasi dan warisan keturunan warga Malaysia yg hilang kewarasan, kemanusiaan dan kebaikan yg dpt mengujudkan persekitaran sihat bagi kemakmuran dan keadilan berakar umbi dlm setiap perbuatan dan pemikiran warga Malaysia?

Tolaklah DAP, kerana warga Malaysia yg berbilang agama & bangsa tidak memerlukan DAP!

Artikel sebelum iniDAP-IMIGRAN YG BIADAP
Artikel seterusnya5% & 8%.

Berita Berkaitan

Bincang calon TPM, MKT UMNO dijangka kembali mesyuarat malam ini

Umno dijangka akan bermesyuarat malam ini bagi membincangkan calon Timbalan Perdana Menteri dan syarat-syarat...

Kenyataan media keputusan mesyuarat MKT UMNO

Majlis Kerja Tertinggi UMNO yang bermesyuarat pada hari ini, 26 Oktober 2020 (Isnin) telah...

Ahli parlimen BN bermesyuarat hari ini

Ahli-ahli parlimen BN bermesyuarat hari ini susulan keputusan Yang di-Pertuan Agong menolak cadangan darurat...

Muhyiddin jumpa presiden parti pro-PN, Zahid tak hadir

Perdana Menteri Muhyiddin Yassin mengadakan pertemuan dengan semua presiden parti yang menyokong Kerajaan Perikatan...

Komen

..

Keputusan MKT UMNO semalam termasuk juga salah satu cadangan saya – Najib

Sebagai salah seorang Ahli Parlimen UMNO, saya bawa tiga cadangan dalam meeting semalam kerana itulah tujuan kami bertemu. Ia adalah untuk berbincang dan menentukan hala...
993PeminatSuka
4,664PengikutMengikut
3,360PengikutMengikut
13,700PelangganLanggan