30 C
Kuala Lumpur
Tuesday, January 26, 2021

[VIDEO] Pemandu bas di pukul beramai-ramai di R&R Gambang

Pemandu bas dipukul beramai-ramai oleh geng abang kepada salah seorang pelayan kedai yang mengadu kepada abangnya dia dilempang oleh pemandu bas.

Tetapi menurut saksi yang berada di Gerai no 6 R&R Gambang, pemandu bas itu tidak tidak menyentuh pun pelayan tersebut.

Ini seperti apa yang ditulis oleh saksi berkenaan:

“Kisahnya, pemandu bas ni order makan pelayan tu dengan biadap sound “sabarlah babi”.

Driver bas tu pun bengang le bila kena sound “babi” dengan budak2, dia sound balik le “jangan kurang ajar, aku lempang kang”.

Dia cakap je nak lempang tapi tak lempang pun..
tak usik pun budak tu..

So, bila driver bas ni dah selesai minum nak pergi ke bas dia datang le geng2 abang budak tadi sound dan terus pukul…nasib baik le badan dia besar jugak…

Lihat Video:
https://vimeo.com/308151252

Berita Berkaitan

Komen

  1. Bangang punya budak2 yg pukul pmandu tu…apa kata kita cari barua2 ni..ramai2 berani bukan main lagi..kasi ajar sikit…bodoh punya budak melayu..yg duk kacau dan huru harakan negara sekrg ni….tak ada pulak ko nak kehadapan…yg ni baru boleh panggil babi…

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.