28.2 C
Kuala Lumpur
Thursday, October 29, 2020

Gay dan bintang filem lucah pun dijemput bercakap di Oxford Union, apa nak bangga sangat

Bertepuk dan berbanggalah penganut Pakatan Harapan bila Mahathir ke Oxfoord Union dengan menggunakan duit rakyat.

Mahathir kesana bukan mendatangkan apa hasil malahan jadi bahan cemuhan kerana merapu dalam menjawab pelbagai isu berbangkit.

Apa menafaatnya kepada rakyat?


Ringgit duk macam tu juga, janji pilihanraya tetap tak tertunai, harga komoditi negara terus menjunam, pasaran saham tetap jatuh.

Apalah nak dibanggakan sangat?

Tahukah anda yang berbangga sangat tu….. disitu bintang pelakun filem lucah (porn star) dan gay pun diorang jemput berucap.


#bicaraoxfordunion

Rujukan:
https://www.google.com/search?q=porn+star+oxford+union


[Video] Mahathir kata Anwar peliwat di Oxford
https://pakdin.my/video-mahathir-kata-anwar-peliwat-di-oxford/

[Video] Mahathir di Oxford Union: Tak dapat jawal soalan pelajar Singapura, tanya lain jawab lain
https://pakdin.my/mahathir-di-oxford-union-tak-dapat-jawal-soalan-pelajar-singapura-tanya-lain-jawab-lain/

Berita Berkaitan

Bincang calon TPM, MKT UMNO dijangka kembali mesyuarat malam ini

Umno dijangka akan bermesyuarat malam ini bagi membincangkan calon Timbalan Perdana Menteri dan syarat-syarat...

Kenyataan media keputusan mesyuarat MKT UMNO

Majlis Kerja Tertinggi UMNO yang bermesyuarat pada hari ini, 26 Oktober 2020 (Isnin) telah...

Ahli parlimen BN bermesyuarat hari ini

Ahli-ahli parlimen BN bermesyuarat hari ini susulan keputusan Yang di-Pertuan Agong menolak cadangan darurat...

Muhyiddin jumpa presiden parti pro-PN, Zahid tak hadir

Perdana Menteri Muhyiddin Yassin mengadakan pertemuan dengan semua presiden parti yang menyokong Kerajaan Perikatan...

Komen

..

Keputusan MKT UMNO semalam termasuk juga salah satu cadangan saya – Najib

Sebagai salah seorang Ahli Parlimen UMNO, saya bawa tiga cadangan dalam meeting semalam kerana itulah tujuan kami bertemu. Ia adalah untuk berbincang dan menentukan hala...
993PeminatSuka
4,664PengikutMengikut
3,360PengikutMengikut
13,700PelangganLanggan