Krisis MB Selangor: Rafizi kata Mustafa Ali lagi bodoh kantoi video berzina.

Popular

01:00:37

[Video] Apa motif Mahathir & Guan Eng buat pinjaman Bon Samurai sedangkan ekonomi negara disahkan kukuh?

Menteri kewangan Tengku Zafrul buat kenyataan bahawa kerajaan tak...

Kos pengeluaran arang batu turun, tarif elektrik dijangka lebih rendah

Tenaga Nasional Bhd (TNB) menjangkakan kemungkinan berlakunya penurunan kecil...

PROTON terus catat jualan memberangsangkan

Proton Holdings Bhd (PROTON) menjual sebanyak 11,378 unit kenderaan...

Covid-19: Masa sesuai kaji semula dasar pelaburan negara

Ini merupakan masa yang sesuai untuk Malaysia membuat pertimbangan...

China akan beli 1.7 juta tan minyak sawit Malaysia sehingga 2023

China menyatakan komitmennya untuk membeli 1.7 juta tan minyak...

Terkini

10 preman pemeras sopir truk pasar Tanah Abang diamankan

Modusnya mereka menghalangi truk barang yang mau keluar pasar Jakarta...

Benarkah UMNO bentuk jajaran baharu?

1. Sejak beberapa hari ini tular pelbagai poster yang...

Kerajaan PN: Kaji, siasat dan rangka…

20 Jan 2021: Kerajaan PN akan kaji kenaikan harga...

INW: Indonesia pasar menggoda sindikat narkoba internasional

masih lemahnya sistem pengamanan yang sudah ada Jakarta (ANTARA) -...

stopa-ali-2

Perang antara PAS dengan PKR memasuki fasa baru hari ini.

Bermula dengan Rafizi Ramli yang membuat pendedahan bahawa PAS enggan menyokong Anwar Ibrahim sebagai Perdana Menteri sekiranya Pakatan Rakyat menang PRU-13, dibalas oleh Mustafa Ali sebagai ‘kenyataan biadap’, dan Rafizi Ramli yang diketahui mudah tersentuh umpama pondan yang diberitahu tunggul misai dan janggut boleh nampak, segera membalas dengan membuat menyelar Mustafa Ali.

Katanya, Mustafa Ali jauh lebih bodoh berbandingnya kerana ditangkap berzina dan perzinaannya dirakamkan menerusi video, manakala spender super meganya berwarna putih menjadi ikon baru yang mempersendakan Pakatan Rakyat dan PAS sendiri. Sehinggakan Mustafa Ali gagal menjadi calon kerana kebodohannya itu.

Begitulah balasan kepada PAS kerana selama ini, PAS lah yang paling kuat membela PKR. PAS jugalah yang sibuk mengeluarkan pelbagai dalil dan nas semata-mata untuk menyatakan bahawa lelaki yang ditangkap bersetubuh dengan pelacur China itu bukannya Anwar Ibrahim.

Sehinggakan Hadi Awang pun kata, klip video tersebut tidak boleh dijadikan bukti dan saksi kerana ia adalah besi. Dan besi sifatnya adalah bisu dan tuli.

PAS jugalah yang banyak membantu Anwar Ibrahim dari tahun 1998 dahulu walaupun PAS jugalah bersama-sama Karpal Singh mendedahkan perilaku seks songsang Anwar Ibrahim dengan Harakah dan Tamadun, yang merupakan tabloid dan majalah rasmi PAS menyatakan pada tahun 1997 bahawa ada menteri kanan kabinet yang bakal disahkan menghidap AIDS.

BACA juga:

  1. “Kalau nak tahu keburukan seseorang, tanyalah musuhnya”…. tapi bidalan ini nampaknya tak boleh pakai lagi. Sekarang kalau nak tahu keburukan Pas tanyalah PKR!!! Krisis Khalid telah membawa hikmah besar kepada Pas kerana memperlihatkan sifat2 sebenar pemimpin2 PKR dan sesetengah pemimpin2 Pas sendiri. Allah telah menelanjangkan sifat tamak dan gelojoh pemimpin2 PKR apabila nafsu sarakah mereka terhalang; manakala sifat2 munafik beberapa pemimpin Pas terburai daripada kenyataan2 dan perlakuan khianat mereka. Jika Pas berpegang teguh dengan prinsip dan pendirian sedia ada; insyaallah, Pas akan bertambah kokoh dan akan menerima sokongan bertambah terutama di Selangor pada PRU14 nanti,

  2. “Kalau nak tahu keburukan seseorang, tanyalah musuhnya”…. tapi bidalan ini nampaknya tak boleh pakai lagi. Sekarang kalau nak tahu keburukan Pas tanyalah PKR!!! Krisis Khalid telah membawa hikmah besar kepada Pas kerana memperlihatkan sifat2 sebenar pemimpin2 PKR dan sesetengah pemimpin2 Pas sendiri. Allah telah menelanjangkan sifat tamak dan gelojoh pemimpin2 PKR apabila nafsu sarakah mereka terhalang; manakala sifat2 munafik beberapa pemimpin Pas terburai daripada kenyataan2 dan perlakuan khianat mereka. Jika Pas berpegang teguh dengan prinsip dan pendirian sedia ada; insyaallah, Pas akan bertambah kokoh dan akan menerima sokongan bertambah terutama di Selangor pada PRU14 nanti,

Leave a Reply