Loading...
Home / :: BLOG :: / Siapa Lim Kit Siang?
Siapa Lim Kit Siang?

Siapa Lim Kit Siang?

#FaktaBukanAuta #MalaysiaBaru #MalaysiaMemilih

Lim Kit Siang yg lahir di Funan negara China datang ke Tanah Melayu dengan bapak dia ditahun 1957. Mereka dapat ehsan dari org-org Melayu di Batu Pahat Johor. Umur Lim Kit Siang masa tu 16 tahun.

Mula-mula bapak Lim Kit Siang cuma ternak ayam je, tapi kemudian ternak babi pula.

Lee Kuan Yew bersekolah di Batu Pahat. Lee Kuan Yew guru Lim Kit Siang didalam fahaman Kominis & Yahudi.

Dharurat di Malaya bermula dari tahun 1948 & berakhir pada 1960. Selepas tentera British meninggalkan Malaya (sebelum merdeka) komunis semakin bermaharajalela selama 12 hari. Batu Pahat pada masa tu jadi pusat pengganas komunis. Rumah bapak Lim Kit Siang jadi pusat komunis & mereka banyak bunuh orang-orang Melayu, bunuh askar-askar Melayu. Masa umur Lim Kit Kat 18 tahun ditahun 1960 dia dah pakai uniform komunis.

Selepas PRU ditahun 1969, masa Lim Kit Siang jadi Ketua Pemuda DAP dia lah yg mula-mula cetuskan api kemarahan hasut orang-orang Cina halau keluar orang-orang Melayu lalu berlaku pergaduhan antara kaum pada 10 Mei 1969. Tarikh 13 Mei kemuncak peristiwa berdarah 1969 itu.

Dharurat dilaksanakan sebab kerajaan Mageran (pemerintah sementara di bawah Tun Razak) nak selamatkan Lim Kit Siang dari dibunuh sebab orang-orang Melayu diseluruh negara dah marah.

Lim Kit Siang lah yang mula cetuskan sengketa lalu dia hasut orang-orang Cina halau orang Melayu dari Kuala Lumpur. Mereka merusuh disana sini. Orang Cina DAP mula cetus pergaduhan kaum bila mereka bunuh orang-orang Melayu di Setapak, Kuala Lumpur.

Kemudian Mak Minah (dulu yg pernah berlakun bersama-sama P Ramlee Syarifah Hanim, Mariani, & Mahmood Jun dalam cerita Masam-Masam Manis) mati dibunuh didepan panggung wayang Federal Kuala Lumpur.

Sehingga hari ini Lim Kit Siang:
1) Tak nak beritahu dimana dia dilahirkan. Kejap Kata lahir di Melaka, kejap kata dia lahir di Batu Pahat tapi hasil sisatan tiada rekod bukti kelahiran dia di Tanah Melayu.

2) Lim Kit Siang tak mengaku dia cetuskan pergaduhan rusuhan 1969, & kataya dia berada di Sabah masa tu. Diakhbar terpapar bukti gambar Lim Kit Siang berada di Kuala Lumpur masa rusuhan tu.

3) Lim Kit Siang tak pernah ucap terima kasih pada Tun Razak yang istiharkan dharurat untuk selamatkan dia & orang-orang DAP (yang mula cetuskan rusuhan Mei 1969) dari dibunuh pada tahun 1969.

4) Lim Kit Siang tak pernah ucap terima kasih pada keluarga Melayu Islam yang beri dia tempat tinggal masa dia & keluarga dia baru sampai dari negara China dulu.

Org Melayu Islam yang tolong keluarga dia dulu tapi dia sering benci Islam.

Fahaman Komunis dicipta oleh Rothschild (pada tahun 1789) Ketua Yahudi
Semua jenerasi Rothschild benci Islam.

Lim Kit Siang sering menipu & menipu. Kini dia dah jadi Senior Top Dog Pakatan Harapan yang merupakan pemerintah negara kita sekarang secara “Tangan Tersembunyi”

Siapa Lim Kit Siang?

Siapa Lim Kit Siang?


Rujukan:

http://pakdin.my/tag/13-mei

Loading...
(Visited 793 times, 2 visits today)

Artikel berkaitan

154 comments

  1. Kin Hoo

    Admin sokong calon President mana? Kuli ? KJ?

  2. Sharif Mohd

    Ok min lps ni cerita asal usul calon2 presiden lak. Baru senang nak buat pemilihan

  3. Kang Dayatt

    Ni cina kopet..mmg lme dendam.. sedar2 la macai2 ph

  4. Danny Hykal

    Yang mana tak tahu sejarah. Baca artikel tu. Terutama melayu PH yg bebal.

  5. Zety Kamal

    Gambo edit,(Kate cai pH)hahaha, dorang msti xpernah tgok vedio madey megutuk dap kn,?melayu mudah lupe hahaha, zzzzzz

  6. Nazim Qahar Muhamad

    Kalau perangai Lim kit siang Lim Guan Eng ini di negara China dah lama kena tembak mampus sebab mereka dua ni pembohong besar

  7. Zailan Amir

    Lks bapa 13 Mei. Lks cina rasis yang masih lagi ketua dap? yang mahu halau orang Melayu dari tanah Melayu dari 1969 hingga sekarang

  8. Mawar Qasih

    Melayu tak sedar juga tak tahu la…

  9. M Safuan Ghazali

    Melayu selaku tuan rumah tido..masih enak d buai mimpi…

  10. Han Nakata

    Cina babi mcm dorang mata merah nak control satu Malaysia. Tak boleh tgk bangsa lain senang

  11. Zety Kamal

    Nk ker dorang bace,yg taw komen mcm bdak2,xde fakta, kire nk mng je hahaha

  12. Wan Hafizah Ahmad Shah

    Biarla.. Aku rela d kencing dn d bodohkan ????.. Macai2PH

  13. Zara Zairani

    PH ckp sejarah boleh ubah..critical icu dah melayu tenat

  14. Raffah G Abbe

    Cepat ² aku mengalihkan pandangan dr membaca artikel yg berkaitan dgn pejuang yg kami((PHeewwitt) sanjungi ini. sekurang-kurangnya aku boleh la kata aku tak tahu sebab aku tak membacanya… walaupun disatu sudut didlm hatiku mengatakan Celaka sungguh ini Olang… mujurlah ramai orang Melayu ( PHeewwitt )tk tahu sgt pasal hal ni.. ataupun diorang saje tak nk ambik tahu ke atau dh jadi kura ² dlm perahu.

  15. Jimi Asmara Jimi Asmara

    Nth aku x kenal pon dia menyampah lg ada

  16. Danny Hykal

    Lu baca itu sejarah. Lu kasi hadam itu artikel btul2. Baru boleh kasi buka mulut.

  17. Zalisya Amanda

    Betul..aku baru g penang ituari..bandar penang dah mcm bandar cina..nak nampak melayu pun susah kecuali di perkampungan..kalau bandar tue jgn kata restoran melayu aku mmg x nampak..yg aku nampak mamak n restoran cina..yg melayu cuma mampu di foodcourt je…mmg mcm negara cina pun ada..

  18. Zalisya Amanda

    Tenat nak mampus baru sibuk nak buka mata nanti haha

  19. Maulana Habib

    Dgn posting ni igt umno bn mng pru15 ke?? Kahkahkah..???

  20. Nizam Rahim

    Kesilapan pemimpin dahulu tidak melucutkan kerakyatannya,terutama selepas peristiwa 13 mei.

  21. Sky Birdzer

    Bak kata pepatah “diberi betis hendak paha pula”.. diberi tumpang pijak kepala akhirnya. Sifat Org melayu mmg berperikemanusian dan mudah bersempati tetapi dipergunakan kelemahan itu seperti melayu menumpang di Tanahair sendiri.

  22. Fet

    Depa lg suka cerita si nobita yg menipu…

  23. Fet

    Anak2 muda PH di sogok dgn cerita2 sedih…fitnah dll…
    Kalau perasan….bdk2 PH suka maki hamun bangsa sendiri dan “YES BOS” pd komunis yg pandai main psykologi

  24. Dzurai Joe

    Lepas ternak ayam die ternak khinzir

  25. Larrel Sani

    Kenapalah Mahathir sama geng dengan parti kominis ini yang banyak bunuh orang dulu.

  26. Hana Fujiwara

    InshaAllah boleh menang..sebab org ramai makin celik sejarah dan tau membuat pilihan yg tepat..

  27. Hana Fujiwara

    Cai PH, dokumen n sumber2 ni semua bukan edit ye..semua diambil dari Arkib Negara Malaysia..kalau x caya leh search sendiri

  28. Hana Fujiwara

    Zalisya Amanda..depa cuba nk jadikan Penang tu sebagai Singapore kedua..org2 Melayu dihalau secara halus dgn harga dan sewa rumah yg sgt mahal..kt bangsa cina depa bg murah..jahat kan?? ia sgt menekan org2 Melayu lalu Melayu byk yg berpindah ke Sungai Petani sbb kat situ harga rumah masih murah..keje je kt Penang..

  29. Airmas Samsul Zakaria

    Kalaulah dengan menipu boleh memberikan kejayaan sesungguhnya banyaklah kerosakkan akan berlaku.

    Bayangkan kamu mengaku kaya dan semua orang percaya tidak semestinya kamu kaya

    Kalau kamu mengaku pandai dan semua orang percaya tak semestinya kamu pandai

    Lambat laun terbongkar juga, seperti pepatah mark twain yang keluar tv dulu clever clever squirel jump.

    Menipu untuk orang percaya tetap menipu namanya

  30. Romzi Musa

    TUN.M.pun kata melayu mudah lupa.meteri PH.meteri pesola.

  31. Day Rashid

    Pulak tu sekarang umur 18 udah bole mengundi .. bole laa derang paku otak budak senang senang ..
    Sooo pada mak bapak tu .. tolong laa nasihat anak anak tu siap siap dari sekarang .. jgn kasi tertelan dek dakyah komunis ni ..

  32. AzmiMohamed Low

    Melayu ph bodo bagi undi kat penyamun modern

  33. Maulana Habib

    Hana Fujiwara isu ni tiap2 tahun kluar dlm sthun bkli2 kluar tp still pru14 dcampak jd pbgkng..??

  34. Maulana Habib

    Airmas Samsul Zakaria sttment pn copy paste..ape yg ph tipunya??

  35. Fadhli Ginsip

    Patut lah anak beranak masih ada ajaran yang bertentengan dengan perlembagaan malaysia

  36. Rafaee Amni

    Sekadar perkongsian pertambahan ilmu…Elok luangkan sedikit masa membacanya…

    JANGAN TOLAK KEMUNGKINAN MALAYSIA BOLEH JADI NEGARA KRISTIAN. SEJARAH MEMBUKTIKAN DEMIKIAN…

    Apa dah jadi kepada Filipina?
    Dulunya Manila diperintah oleh Raja Sulaiman. Mindanao diperintah oleh Sultan Muhammad Kabungsuwan. Sekarang dah jadi negara Kristian. Disamping puluhan agama lagi di dalamnya.

    Apa dah jadi kepada Vietnam?
    Dulu namanya kerajaan Melayu Islam Campa (Panduranga, Kauthara, Vijaya, Inderapura, Simhapura). Sekarang dah jadi negara Buddha. Orang Malaysia tak tahu pun Vietnam tu dulu kerajaan Melayu Islam.

    Apa jadi kepada Thailand?
    Sebahagiannya dulu wilayah Melayu Islam dan tempat lahir ulamak Islam nusantara. Sekarang dah jadi negara Buddha. Orang Melayu dah tak reti cakap Melayu dan tak tahu tulisan jawi. Budak sekolah rendah Melayu dah percaya bahawa Kedah / Kelantan adalah asal Thailand yang dijajah oleh Malaysia.

    Apa dah jadi kepada Singapura?
    Dulunya diberi nama Temasek, tempat berdagang pelbagai rumpun Melayu. Tempat berlabuh sultan-sultan Melayu Riau Lingga. Sekarang jadi negara apa entah … Anak kita kat Johor pun tak tahu Singapura negeri Melayu Islam dulunya.

    Apa pula akan jadi kepada Pulau Batam dan banyak lagi wilayah di Indonesia? Bukan ke gerakan Kristianisasi di sana dah masuk gear 5?

    Jadi apa mustahilnya Malaysia adalah sasaran seterusnya? Depa acah kita dengan isu kalimah Allah. Ada dah sikit-sikit orang Melayu yang murtad. Depa tuntut perlembagaan yang halang penganut agama lain sebar agama depa pada orang Islam dimansuhkan. Depa minta anak-anak lahir tak de status agama. Kita berlonggar depa ke depan lagi. Kita mati dalam iman, tapi cucu cicit kita belum tentu lagi.

    Sedikit sikap hazar (berhati-hati) lebih baik dari selamba selamanya ….

    Tulisan :
    Ustaz Fauzi Asmuni

    Viralkan biar anak-anak muda kita tahu dan faham…

  37. Rafaee Amni

    SBB PH baru lahir tahu2 kena mengundi…khhhhahaha

  38. Dannykek Lim Heng

    .belum bangun lagi ke .what generation now 2020 alr coming we Malaysian must unity.if still continue we Malaysian behind other country .we alr loose one trillion .think if loose another trillion we become sleeves for other country like Philippine. Indonesian and so on.

  39. Abd Mutalib

    Hahaahha…ramai kena kencing ngan admin…macai dok tadah tiap2 hari…

  40. Fifi Along

    Mana nak ada pejuang melayu skrg ni… anak melayu skrg dah tak kisah mende ni.. dorg layan weecet dan raver je skrg.. dorg tak mau ingat mende2 sejarah macam ni.. tak bagus, move on katanya!! Kalau gaduh2, dendam, racist mcm mana nak jadi raver professional? Teruskan info2 menarik mengenai rempit+raver+shuffle+video3GP supaya anak2 melayu hebat2 dimasa akan datang!!

  41. Hasnifarina Hassan

    Budak2 mlayu skrg klu kuarkn isu ni dorg gelak jer… ckp kita rasis. Pstu nk kaitkn ngn prlmbagaan n ayat plg best bg dorg buat kja dulu tggu 5thn lg…

  42. Hana Fujiwara

    Maulana Habib..isu ni keluar tetiap thn pun belum tentu semua org pernah baca..Mungkin ada jugak yg pernah baca tp dah terlupa..x salah kalau nk ingatkan selalu kan.. biar sebati dalam diri masing2..sekurang2nya isu yg kami kemukakan adalah fakta bukan fitnah atau cerita yg direka2 spt menteri2 kamu lakukan..lambat laun kebenaran pasti terungkap..skrg pun dh mula nampak pekung PH terbuka satu demi satu dan org ramai dh mula sedar..kamu je yg x sedar2 lg

  43. Edwan Jutra

    melayu kena cicang dlm buai olih cina komonis dah lupa ke ..mlyu ph yg x pernah pi peneng ,bukit mentajam calen park ..klu kau lgar dg cina mpos kau ..benda ni dah berlaku siap dg pedang samurai kluar ..

  44. Maulana Habib

    Hana Fujiwara isu ni dh lama djwb.. https://www.roketkini.com/2012/03/22/tragedi-13-mei-hakikat-yang-sebenar-oleh-lim-kit-siang/

    aku nk thu jgk fakta apa yg mnteri2 skrg reka n fitnah apa yg mereka bt??

  45. Airmas Samsul Zakaria

    Maulana Habib kalau ph tipu ph salah, kalau bn tipu bn salah. Kebenaran akan terserlah mengatasi kebatilan

  46. Maulana Habib

    Hana Fujiwara xtrlampau jika aku ckp umno bn penipu rkyt shgga dhumban rkyt..setuju x?? ???

  47. Maulana Habib

    Blh bg link x yg dari arkib ngra tu?? Tgk blogger pntksub umno je yg creat artikal tu..

  48. Faisal Lo Yusop

    Ni memang betul., kesilapan pemimpin dahulu membawa bencana hingga ke hari ini.., patutnya biar je dia mati.. ni pi selamatkan pulak ??‍♂️
    Jadi kita harap pemimpin sekarang xjadi mcm pemimpin dahulu & jgn ulangi kesalahan yg sama… namun, kini dia dah ada kuasa & dah jadi gomen yg memerintah negara

  49. Hana Fujiwara

    Mane ade link..kena pergi arkib sendiri dan buka fail Kementerian Dalam Negeri

  50. Hana Fujiwara

    Maulana Habib..Boleh kamu senaraikan ape yg UMNO buat dan menipu rakyat? Boleh buat perbandingan dengan PH? Buat kesan positif dan negatif mana lebih byk..

  51. Hana Fujiwara

    Sy x baca kat blog..sy sendiri pergi ke arkib buat kajian

  52. Maulana Habib

    Hana Fujiwara pttnye ko yg jwb or listkn dlu fakta apa yg mnteri skrg reka n fitnah..aku dh tya dlu ko xjwb..

  53. Shadid Shad

    Dannykek Lim Heng bohong…. lu bohong saja…. lu penipu…stop saying bukan malaysian…malaysia….tanah melayu….

  54. Kin Hoo

    Danny Hykal ko kecoh pehal…gi jual burger ko tu

  55. Nur Herawati

    Dannykek Lim Heng
    Nak malaysian malaysia.. tp sjkc berlambak dok ada..?? Dh 1 Malaysian, means no more skolah pelbagai aliran.. 1 aliran is enough!

  56. Nur Herawati

    Kin Hoo kuli ka x kuli ko sibuk apa..? Better than jd balaci DAPig!

    Korg ni byk ja ckp.. Nak malaysian malaysia.. tp sjkc berlambak dok ada..?? Dh 1 Malaysian, means no more skolah pelbagai aliran.. 1 aliran is enough! Itu yg WAJIB buat dulu.. stkt ckp Malaysian sj x cukup.. Ada fhm?

  57. Kin Hoo

    Nur Herawati AKu tanya sokong calon President mana? Kuli ? KJ?.. ko sibuk buat ape…teamkj

  58. Kulaiman Jj

    LIM KIT SIALLL…KESAYANGAN MELAYU PH…

  59. Mad Bezd

    Dannykek Lim Heng 1 trilion masok ngan rumah n kereta u stupid …

  60. Ritz Juan

    thongsan mali laa… itu pon BUKAN detail… kalau baca detail bleh pengsan loo

  61. Jie Gee

    Maulana Habib dh taksub sgt ko ni..carilh sndri link..xtgk ke ape yg DAP buat kt org melayu..fuhhh xreti membaca kot

  62. Mohd Redzuan Zuan

    Yg depa tau kata edit….2lah pasai sebab atok depa selalu bg mkn tomato bnyak sangat ni kannnnnnn

  63. Jie Gee

    Dannykek Lim Heng tgk link tu

  64. Abbas Tarabbas

    Anti-DAP Club mcm ni lah patut berita yg dibawa. bawak lagi fakta. nyatakan tgis fucking DAP khas mmg nak menganjingkan melayu…… tapi hati2 ko kena standby backup. sebab menteri komunikasi pun geng DAPig jugak

  65. Abbas Tarabbas

    tak … masalhnya melayu Umno mana? Umno Baru Jasin United Malay National Organisation@khairy bila depa nak betul2 tiaw and jadi pembangkanag ni

  66. Sfira Damfa

    Dh kalah pilihanraya buat cara kalah.. Main isu perkauman pulak .. Lks dlm parlimen minta rci kn 13/5 knp babi2 bnumno takut tubuhkn rci .. Kau ingat rakyat bodoh bangang mcm babi2 bnumno ke ..

  67. Sfira Damfa

    Puak2 puaka bnumno tak payah nk perbodohkn rakyat malaysia .. Pukimak umnobn tanya kt parti gerakanpig mcapig sape yg cetus 13/5 .. Sial HARAM JADAH bnumno

  68. Fifi Along

    Abbas Tarabbas betul tuan!! Pastikan yg betul2 telus untuk membuat pengorbanan demi tanahair kita! Pemimpin pintar+hebat+berani diperlukan untuk mengemudi anak bangsa kita! Jati diri hendaklah ditanam mulai sekarang untuk masa akan datang

  69. Mohamad Azharuddin

    ehh suka hati je korang nak tuduh dia penganas? tapi betul ke dia penganas? kalau tk betul dosa tau ari ni ari jumaat yang penuh barokah

  70. Tun Teja Liza

    Sebab korang Kuang ajar aku pun terpaksa Kuang ajar…kepala bapak KO tol free

  71. Kamal Anuar

    Melayu skg x sedar diri..melayu mudah lupa dgn sejarah..bkn rasis,tgok la dekat palestin..sedikit demi sedikit,sejengkal dmi sejegkal,sehasta dmi shasta..lama2?

  72. Aisha Rahmat

    Melayu PH yg baca ni pon aku rasa mereka hadamkn jer…sebb dia memperbodohkn dr sendr

  73. Sri Dewi Malam

    Muka je Manis didepan dalam hati Banyak lagi cara2 yang nak menjahanam kan Negara dan bangsa melayu sedarlah bangsaku

  74. Ali Brinching

    alahai JASA pun dah tutup, apa nak ungkit.

  75. Mohd Ammar

    Harapan parti gerakan freemason

  76. Raja Hafida

    Demi nk jaga periuk nasi anak cucu cicit sampai 7 keturunan , terpaksa lah bersama dgn parti komunis ni ???

  77. Musafir Faqir

    Hei mata sepet…pegi balik China

  78. Dannykek Lim Heng

    I bohong dan penipu .mukin you bohong and penipu sendiri lol kalau you rasa lagi ini tanah melayu .then many country sama lah come with many type people sampai bila country akan maju .sekarang kita semua zaman baru not think of that .

  79. Maulana Habib

    Musafir Faqir hancing la macai umno kena kencing dgn dakyah2 umno pbgng..???

  80. Dannykek Lim Heng

    Bro jangan pakai stupid kamu sama share pandangan please dot used stupid word .we only exchange and share in the chat .what ever happen we cannot do anything

  81. Dannykek Lim Heng

    U are right. if now our new gorvormemt can make it one nation one langue why not .

  82. Achmad Achmad

    #SfiraDamfa
    U MOTHER FUCKING PIG ASSHOLE AND BORN U LIKE STUPID BULLSHIT PIG ASSHOLE MIND SET

  83. Saufie Hadi

    Ala anjing dapig biase la….
    Pandai nyalak je baik pembangkang baik jd pembangang…..
    Biase la tu….biarkan la org suka dgn anjing….

  84. Shadid Shad

    Dannykek Lim Heng tajam lidah dari pedang….lembut lidah dari taik… hahahahaaaa….. soft spoken…… hahahahahaha…….. bahaya orang mcm ni….lama2 tergadai tanah tumpah darahku…..

  85. Shadid Shad

    Inilah orang yg CUBA menghapuskan sejarah.. dan didik anak muda dgn certa palsu…dan lupakan nenek moyang yang bermandi darah untuk kemerdekaan…aku tak lupa sebab atuk aku dan pakcik aku salah seorang yg terkorban sebagai perajurit malaya.

  86. Hasmah Hasmah

    Kerajaan melayu bodoh simpan orang mcm harus hantar blk tongsan.

  87. Monica Lee

    Fakta sejarah yg telah diautakan wa tau la

  88. Zalisya Amanda

    Dannykek Lim Heng ko x suka tanah melayu sila berambus balik asal usul ko

  89. نورفاريشا مد عيس

    Mereka dh lalui zmn 13 mei ni..sedih plak dgr bpk saya cerita tragedi ni..

  90. نورفاريشا مد عيس

    Manusia plg racist di dunia..klau x dh mati lama dh dia ni..

  91. Jie Gee

    Zaman datuk aku dlu..skrg ni masih hidup…

  92. Jie Gee

    U mane hidup lg zaman ni..’kluar2′ semuanye dh senang

  93. Jie Gee

    Baca semua jgn baca separuh jln je

  94. Jie Gee

    Wa tau la..wa tau laa..porahhh

  95. Rafaee Amni

    Monica Lee kau x tau pun x pe…. bg aku x rugi pun…. sekrng utk Melayu jer…. korng memng nak seng jer…. atas angin

  96. Fozzy Osmand

    KEPALA BUTOH !!!!! KEMAK KAU IJAU !

  97. Coco Alexender

    Pencacai2 ph mane nk bace..yg die tahu..menyondol je..dah menyondol jilat sekali…puihhhh…

  98. Coco Alexender

    Monica lee ni sape..jenis poen hitam ke

  99. Quarol Hisham NQ Automobil

    rasa aku mahmud jun smpai thun 90an dok brlakun lgi..bia btul crita ni..

  100. Aming Ming

    aku pun hidup eksan cina bodo..bangang

  101. Mohd Firdhaus

    Bangang apakah yg kau bawak ni hanat..sila mamposkn diri kau

  102. Xsubotaix Tai

    Pemuda Pemudi Melayu Zaman skrg Ilm3 .4 mu Didada belum Penuh dah nak jd Bodoh Sombong bongkak Pulak. Itu Payah kalau pemuda pemudi Zaman Skrg Kalau Tak Paham Se

  103. Azmi Naz

    Sikit2 maa..mula ternak aym,kta kasi mlayu mkn aym..bla mkn kyang mlyu kn lpa..kta tlg kwn ternak khirzir plk..aym myak mulah,khirzir myk utung.skg kta ternak olang plk.vesi 2018.

  104. Ninda Nenda

    Astagfirullahalazim… Jauhkan orang2 Islam drp Bala petaka… Malaysia adalah Negara Islam yang dihormati.

  105. Sfira Damfa

    Umno ada berani minta agong berkenan tubuh rci 13/5 ..

  106. Ramli Ishak

    Lim kit siang….memang serpihan komunis….

  107. Farid Hamdan

    Jilat la lagu smpai sluurrpp.. Contoh melayu bodo.. Kaki jilat dapig. Bangang

  108. Sahibah Karimah

    Kau lah khinzir babi hutan biawak padang pasir. Sdap2 je gelar org umno babi. Mak/abah hang kot babi beranak kau perangai biadap. Apa hukum yg hang pkai ni? Munafikkk..

  109. Saifulrose Adliana

    Monica lee Cina mmg support babi ni sja

  110. Muhammad Abd Rahman

    Anak2 muda melayu penyokong ph x kan percaya cerita ni. Kecuali dgn izin Allah berlaku pertumpahan darah ada ahli kluarga mrk yg d bunuh baru mrk sedar.

  111. Ahmad Amzar

    Fake account..berani lah sembang..jgn di layan org gila nie..

  112. Manab Bejo

    Kita dah tau….sampai masa…sembelih

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...