Home / :: BLOG :: / Bila hati dah hitam, meja ping pong dan pentas boleh lipat pun tak kenal 😂

Bila hati dah hitam, meja ping pong dan pentas boleh lipat pun tak kenal 😂

Viral di media sosial oleh MahaCai Pakatan Harapan DAP kononnya DS Najib berucap di atas meja ping pong.

Maka berbondong-bondong lah penganut PH mempercayai dan tolong sebarkan.

Mungkin akal mereka terlalu cetek untuk membezakan meja ping pong dengan pentas mudah alih/pentas boleh lipat atau ‘mobile stage/foldable stage’. Terlalu kurang pengetahuan mereka sampaikan garisan dan ketinggian meja ping pong pun mereka tak tahu, mungkin tak pernah melihat meja ping pong.

Kalau Pakatan Harapan nak beli boleh buat beli secara atas talian di Lazada. Semak harga dahulu takut nanti pembekal ‘mark-up’ harga macam portable PA system sekolah.

http://pakdin.my/tag/najib-razak

(Visited 1,138 times, 1 visits today)

Artikel berkaitan

29 comments

  1. Aznan Zainal

    Betul lah tu bukan hati saja hitam tapi dengan otak2 pun dah gelap pekat

  2. Achmad Achmad

    mohd sayuti omar bangang tua nak mamposssss

  3. Kulaiman Jj

    pemimpin PH semua CORUPT
    macai ph semua BODOH

  4. Zafri Khalis

    Tolong cakap ngan dia…bodoh to simpan sikit…

  5. Iskandar Zainul

    Bodoh btul la, takkan x knal portable stage.

  6. Hafifi Aziz

    Asal cai ph bodoh, asal bodoh cai ph.

  7. Hamidah Aziz

    BIARLA MEJA PING PONG PUN ASALKN DSNR TETAP BAGI INFO2 TERBAIK.,DSN PUN SELESA ..DSN TETAP HEBAT DN TERBAIK ..

  8. Ayahanda Osman Jula

    Hari2 duk minum kencing atok mana tak bodohnya

  9. Eskay Eskay

    Dah mkn babi mmg lah otak sntiasa nk mnyondol jer kje nyer

  10. Hanita Hashim

    kalau tak bodoh tak dapat jadi mahacai PH

  11. Pff Udeen Abdul

    Nanti ucap ateh lori pun dia kata ateh piring terbang… mahacai bengong…

  12. Oyah Aisy

    Otak dh mereng kuat jilat bontot LKS

  13. Md Silahudin Md Yusof

    Mahacai PH mmg bengong skrg sejak kuar gua ni

  14. Day Rashid

    Mangkok ayun ni …tapi ngaku cerdik ..

  15. Siti Aisya Siti Aisya

    gok yg memangkah…. hati busuk sampai mati

  16. Siti Aisya Siti Aisya

    kau tak suko najib knp kau jago tepi seluar dio… klo kau benci bn jgn kau peduli… kau jago kaki seluar dap… kau jilat hingga lusuh

  17. Buyung Tembaga

    Masih hidup lagi uneducated people ni ya. Apa boleh buat… Menteri KPM pun ala-ala uneducated.

  18. Dayang Marjanah

    Habis modal nk buat fitnah pentas lipat pun dia kata meja pingpong.

  19. Duan Anie

    Macai PH katakan… Bnde baik ckp buruk.. Haram jd halal… Dunia dh akhir zaman.. Maha fitnah di sanjung di puja..

  20. Hamizie Mizie

    Dah tua tapi masih bodo dah nyanyok tapi masih x mampuiss2

  21. Sukoi Jack

    Dia lupa masa dia pembangkang dlu buat kabinet pakai kayu spin..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.