26.8 C
Kuala Lumpur
Friday, January 15, 2021

Masa depan BN: Ahli UMNO Usah angkuh sangat

Beberapa jam selepas media melaporkan MCA dan MIC sedang berbincang mengenai masa depan BN, Pemangku Presiden Umno Mohamad Hasan tampil mengajak kedua-dua parti bermesyuarah.

Beliau yang juga bertindak sebagai pemangku pengerusi BN selepas Dr Ahmad Zahid Hamidi bercuti berkata Umno melihat isu berkenaan dengan serius dan menggesa semua pihak bertenang.

“Saya melihat isu ini dengan serius. Saya akan memanggil mesyuarat dalam tempoh terdekat bagi membincangkan hal ini,” katanya.
……..

Rujukan:
Mat Hasan ajak MCA, MIC bincang baik-baik
https://www.malaysiakini.com/news/466563

Berita Berkaitan

Komen

  1. Dalam menyentuh isu gabungan antara parti, semua pihak perlu berlapang dada, fokus kepada ketetapan objektif penggabungan tanpa ada sikap prejudis yang akhirnya bertemu di satu titik kebersamaan yang adil lagi saksama dan saling menghormati antara parti. Apa perlunya atau faedah perpecahan setelah sekian lama bekerjasama?

  2. Tujuan BN ditubuhkan untuk berkongsi kuasa agar mana2 kaum x terpinggir tp kalau dia x hendak biarkan dah berkurun aku menyampah org atas tahu hati budi masing2 bagaimana pula org bwh menyampah dan terus menyampah

  3. Perjalanan umno bn pas dan parti mic mca sudah cukup mantap kepada rakyat untuk berjuang untuk rakyat tetapi tiba2 timbul satu rasa yang kurang memuas kan kapada DUA parti itu.semoga umno pas mca mic terus berjuang demi rakyat malaysia

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.