?Nukilan Ikhlas Dari Dato Sri Najib Razak

Ramai yang memberitahu kepada saya sebelum ini supaya saya berkeras dan jangan ikut undang-undang untuk kita terus kekal berkuasa. Tapi saya kata kepada mereka kita harus berlembut terhadap pihak lawan dan rakyat serta ikut undang-undang..

Saya bagi tahu perjuangan kita mesti berprinsip teguh berpendirian dan mencontohi perjuangan Rasulullah SAW, serta janganlah bertindak kasar dengan kuasa yang kita ada kepada pihak lawan..

Malangnya sejenis wabak fitnah terlampau kuat yang dibawa oleh pihak lawan betul-betul menguasai pemikiran rakyat untuk membenci diri saya dan juga parti..

Inilah kesan akibatnya kepada saya dan keluarga serta parti. Rakyat lebih mempercayai fitnah kedustaan sehingga benda yang baik pun dipercayainya jahat dan terus menghala kepada saya..

Mereka menuduh saya mencuri duit rakyat tapi sampai sekarang mereka tidak boleh buktikan perkara tersebut, yang hanya ada sampai sekarang fitnah yang bertalu-talu untuk menghentam saya..

Saya akui saya terlampau berlembut dengan pihak lawan sehingga saya dan parti di hukum teruk, tetapi ianya tidak dapat mematahkan semangat kami untuk memakmurkan serta menyelamatkan kembali tanah air ini..

Kini saya dan parti UMNO serta Barisan Nasional tidak memerlukan apa-apa lagi, yang kami mahu hanya sokongan dari Tuan-tuan dan Puan-puan serta adik kakak untuk terus setia bersama memperjuangkan sehingga ke titisan darah terakhir kita untuk Bangsa Agama dan Tanahair kita..

Kita umpama bermula dari bawah semula untuk memperjuangkan kemerdekaan dari mereka yang zalim demi menyelamatkan malaysia yang tercinta. Insya-Allah..

Datuk seri Najib Tun Razak..

http://pakdin.my/tag/najib-razak

Loading...

90 COMMENTS

  1. You have my full, undoubted support from the beginning till now, and I promise you, this will be forever and ever. I know many of my race are blinded by the lies and fake news generated by propaganda machine of the other side, but please forgive them and stay strong and I believe one day, that one fine day, the truth will eventually prevail. You have my faith and my trust wholeheartedly, DSNR. BE STRONG, STAY STRONG.

  2. Selamanya dsn tetap dihati.. Biar tergadai nyawa sekalipon demi pertahankan dsn.. Dsn bukan ex pm.. Bg saya dsn selamanya pm sy.. Semoga di akhir bulan ramadhan ini, Allah tunjukkan sapa yang salah dah sapa yang benar.. Aamiinn..

  3. Dato Seri Najib Razak selamenye dihati ???… sy akn perjuangkn kerajaan BN sampai hujung nyawa sy… kerane dri zaman atok nenek sy la kami berpasak MEGAH di Malaysia sebagai BANGSA MELAYU YANG BERDAULAT DAN AGAMA ISLAM RASMI TIADA GANTINYA… dgn bersaksikn bulan Ramadhan bulan mulia pejuangan sy xkn ade akhirnye demi Agama Bangsa dan Negara… itu janji sy kerane Allah swt Tuhan Pencipta Seluruh Alam… ??????

  4. Dato Seri Najib Razak selamenye dihati ???… sy akn perjuangkn kerajaan BN sampai hujung nyawa sy… kerane dri zaman atok nenek sy la kami berpasak MEGAH di Malaysia sebagai BANGSA MELAYU YANG BERDAULAT DAN AGAMA ISLAM RASMI TIADA GANTINYA… dgn bersaksikn bulan Ramadhan bulan mulia pejuangan sy xkn ade akhirnye demi Agama Bangsa dan Negara… itu janji sy kerane Allah swt Tuhan Pencipta Seluruh Alam… ??????

  5. Nak kekal berkuasa macam mana sedangkan parti yang ditandingi kalah,oh skrng baru kenal erti fitnah,ingat balasan allah hari ni orang lain merasa peritnya fitnah akibat kita percayalah disatu masa kita pasti merasa benda yang sama tanpa allah kecualikan

  6. betul tu najib adalah pm yang paling lembut.akhirnya fitnah menjatuhkan dia…teruskan berusaha DSN.PM yang paling kisah pasal rakyat…….

    فِيهَا الْكَاذِبُ، وَيُكَذَّبُ فِيهَا الصَّادِقُ، وَيُؤْتَمَنُ فِيهَا الْخَائِنُ، وَيُخَوَّنُ فِيهَا اْلأَمِينُ، وَيَنْطِقُ فِيهَا الرُّوَيْبِضَةُ، قِيلَ: وَمَـا الرُّوَيْبِضَةُ؟ قَالَ: السَّفِيهُ يَتَكَلَّمُ فِي أَمْرِ الْعَامَّةِ

    “Sesungguhnya akan datang pada manusia tahun-tahun yang penuh dengan penipuan, seorang pembohong dikatakan benar dan seorang yang jujur dianggap berbohong, seorang pengkhianat dikatakan amanah dan seseorang yang amanah dianggap khianat, dan pada ketika itu Ruwaibidhah akan berbicara.” Ditanyakan kepada baginda, “Siapakah Ruwaibidhah?” Baginda menjawab, “Orang yang lekeh (tidak ada ilmu) berbicara tentang urusan manusia (umat).” (Musnad Imam Ahmad)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here